ENERGIE INKOPEN MET VVE ENERGIE SELECT

Voordelig energie inkopen voor de gemeenschappelijke gedeelten en de collectieve stookinstallaties? Dat kan via VvE Energie Select. Ook úw VvE kan enorme kostenbesparingen realiseren!

VvE Energie Select is een samenwerkingsverband tussen VvE Belang en Hezelaer Energy te Breda.

 

Gas en elektriciteit worden geleverd tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De energie wordt direct ingekocht op de Energiebeurs, waardoor de prijzen laag blijven voor de klanten. De facturen zijn overzichtelijk, zonder verborgen administratie- of vastrechtkosten. De tarieven zijn ook duidelijk en er worden geen regiotoeslagen gebruikt.

VvE Energie Select maakt geen gebruik van callcenters: bij ons wordt de telefoon gewoon opgenomen!

De besparingen kunnen (afhankelijk van de omvang van de VvE) oplopen tot enkele honderden euro's!

Aanmelden is simpel en vrijblijvend. Wat hebben we van u nodig? Een jaarafrekening van uw huidige energieleverancier en, als u daarover beschikt, een afschrift van uw huidige contract c.q. de voorwaarden van uw huidige energieleverancier.
Bent u grootverbruiker? Dan kunt u volstaan met de laatste maandafrekening.

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, maken wij voor u inzichtelijk wat de besparing voor uw VvE is, zodat u dit kunt voorleggen aan het bestuur van uw VvE of aan de Algemene Ledenvergadering. Als u de besparing interessant vindt, kunt u besluiten mee te doen en klant te worden.

VVE ENERGIE SELECT ONTZORGT U VOLLEDIG BIJ DE OVERSTAP

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VOOR UW VVE

Voor meer informatie kunt u terecht op www.vve-energieselect.nl of neem contact op met 0162 469120.