DE INVESTEERDERS APP

Elk moment van de dag, op het werk maar ook op vakantie kunt u snel en makkelijk investeren in leningaanvragen van VvE's. De gratis Collin app is beschikbaar voor iedereen met een Collin investeerders account die in het bezit zijn van een iPhone, iPad, Android telefoon of Android tablet.

Continu inzicht

De eerste keer dat u inlogt op de app kiest u een vijfcijferige code waarmee u in het vervolg makkelijk de app kunt openen. Naast het snel en makkelijk investeren heeft u via ‘Mijn Collin’ continu inzicht in uw totale investeringen, het huidige saldo op uw Collin-account, de aflossing en rente die u reeds heeft ontvangen en nog tegoed heeft.

Lening alert

Zodra een nieuwe leningaanvraag online komt, krijgt u een alert en kunt u de pitch van het betreffende bedrijf bekijken. Als u voldoende saldo op uw Collin-account heeft staan, kunt u direct investeren zonder dat u de extra stap van een iDEAL-betaling hoeft te doen. Op deze manier kunt u direct investeren zonder dat u een computer nodig heeft.

LET OP!!!

Omdat leningaanvragen van VvE's op een afgeschermd onderdeel van de website van Collin geplaatst worden, verschijnen deze leningaanvragen niet automatisch in de InvesteerdersApp. Investeerders ontvangen een email met een link om deze leningaanvraag te bekijken en er op in te schrijven.

IK WIL INVESTEREN