Abonnementen

Module Bouwkundige Ondersteuning (MBO)

Een Vereniging van Eigenaars heeft als belangrijkste taak: het kostbare bezit van haar leden goed onderhouden. Dit betekent niet alleen dat het onderhoud tijdig uitgevoerd moet worden, maar ook dat de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden goed moet zijn. Dan staat u voor de vraag: hoe bewaken we dat hele proces én de kwaliteit van het onderhoud?

v.a. 595,- /jaar incl. btw.

Lees meer
Lees meer

Bouwkundige Coach

De ‘Bouwkundige Coach’ is uw persoonlijke contactpersoon waar u terecht kunt met al uw bouwkundige vraagstukken. Van een korte vraag tot het opstellen en het actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan. Van offertebeoordeling tot en met de selectie van uitvoerende partijen.

v.a. 101,30 /maand incl. btw.

Lees meer
Lees meer
Om gedurende een langere tijd - minder zorgen te maken over het onderhoud van uw gebouw, zijn er de bouwkundige abonnementen van VvE Belang. Onze specialisten nemen de moeilijke vraagstukken uit handen zodat u zich kunt concentreren op andere zaken.
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox