Beursactie: Huishoudelijk Reglement

In het huishoudelijk reglement van uw VvE regelt u veel belangrijke zaken. Om te voorkomen dat u bepalingen opneemt die in strijd zijn met het splitsingsreglement of belangrijke onderdelen over het hoofd ziet, schakel een jurist in van VvE Belang.

Screening: 499,- Opstellen: 699,- incl. btw

Door dit formulier te verzenden geeft u direct opdracht

  • Ontvangt u liever eerst een offerte? Klik dan hier.

In de loop der jaren is er veel veranderd, bijvoorbeeld door nieuwe wetgeving of door uitspraken van rechters. Het is daarom erg belangrijk de meest actuele bepalingen op te nemen in uw huishoudelijk reglement.

Het komt voor dat VvE’s in hun huishoudelijk reglement bepalingen opnemen die in strijd zijn met het splitsingsreglement. Dan kunt in rechte geen beroep doen op die bepalingen. Lees meer over vernietigbare en nietige besluiten in de Kennisbank.

Dit kunt u op voorhand voorkomen door uw huishoudelijk reglement op te laten stellen door een ervaren jurist van VvE Belang.

Hebt u al een huishoudelijk reglement? Veel huishoudelijk reglementen zijn in een ver verleden opgesteld en af en toe aangepast. In de praktijk staan in veel huishoudelijk reglementen nogal wat afspraken die helemaal niet geldig zijn. VvE Belang kan uw reglement screenen op veelvoorkomende issues.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox