Bouwkundige Coach

De ‘Bouwkundige Coach’ is uw persoonlijke contactpersoon waar u terecht kunt met al uw bouwkundige vraagstukken. Van een korte vraag tot het opstellen en het actualiseren van een meerjarenonderhoudsplan. Van offertebeoordeling tot en met de selectie van uitvoerende partijen.

v.a. 94,70 /maand incl. btw.

Vraag direct uw Bouwkundige Coach aan

Voor een vaste, lage prijs per maand wordt u volledig bouwkundig ontzorgd. Zo krijgt uw complex de aandacht die het verdient.

OnderhoudsCertificaat

Hebt u samen met de Bouwkundige Coach het gebouw van uw VvE op orde gebracht? Bespreek dan de voorwaarden en voordelen van een SKW-geaccrediteerd VvE Belang OnderhoudsCertificaat met uw coach.

Dit mag u verwachten van uw Bouwkundige Coach:
 • Een vaste contactpersoon bij VvE Belang voor al uw VvE-gerelateerde bouwkundige vragen en zaken,
 • Een jaarlijks geactualiseerd meerjarenonderhoudsplan – AWK gecertificeerd (Keurmerk toevoegen + URL naar omschrijving),
 • Een planning voor de werkzaamheden die voor het volgende jaar op de planning staan. Vanzelfsprekend in overleg met u. Het vertrekpunt is altijd het MJOP,
 • Een jaarlijks bezoek aan uw VvE (VvE Belang zal de afspraak voor u inplannen).

Ook bij grote onderhoudswerkzaamheden staat de coach u bij. Daar horen bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden bij:

 • Het opstellen van een Programma van Eisen (PvE), waarmee u een gedegen basis hebt voor een deugdelijke offerteaanvraag,*
 • Een selectie van geschikte uitvoerende partijen,
 • De aanvraag van 3 offertes op basis van het PvE,
 • Beoordeling van ontvangen offertes en het uitbrengen van een gunningsadvies. Voor dat advies controleert uw Coach of de onderdelen die zijn opgenomen in de offertes van de aannemers c.q. installateurs overeenkomen met datgene wat in uw bestek, uw werkomschrijving of PvE staat. De Coach kijkt ook of de opgegeven prijzen marktconform zijn.
Begeleiding uitvoering en oplevering

De controle op de uitvoering van de werkzaamheden en de begeleiding van de oplevering behoren niet tot de standaard-werkzaamheden van de Bouwkundige Coach. Hoewel deze werkzaamheden niet binnen het abonnement vallen, kunnen we ze wél voor u verzorgen. Vraag uw Coach naar de mogelijkheden.

 • Overzicht prijzen

  Bouwkundige Coach:

  Aantal appartementsrechten Kosten per maand
  0 t/m 20 94,70
  21 t/m 50 126,30
  50+ 157.90

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox