VvE Incasso Support

‘Vergeten’ de leden van uw VvE ook wel eens hun periodieke bijdrage te betalen? En ziet u op tegen de problemen die daardoor ontstaan? Schakel dan VvE Incasso Support in. Wij verzorgen de hele incassoprocedure voor u. Het voortraject geschiedt op basis van no cure – no pay.

No-cure-no-pay (zie voorwaarden)

Probleem met incasseren? VvE Incasso Support helpt u. Gespecialiseerde incassodienst: no cure – no pay.

‘Vergeten’ de leden van uw VvE ook wel eens hun periodieke bijdrage te betalen? En ziet u op tegen de problemen die daardoor ontstaan? Schakel dan VvE Incasso Support in. Wij verzorgen de hele incassoprocedure voor u. Het voortraject geschiedt op basis van no cure – no pay. Wordt in het voortraject uw vordering niet voldaan dan voert VvE Incasso Support uw zaak tot € 25.000,- (inclusief kosten) bij de kantonrechter in heel Nederland. VvE Incasso Support kan u dus verder helpen, mocht de vordering in het voortraject niet worden binnengehaald.

Wacht vooral niet te lang met uw vordering. Als die ouder is dan het afgesloten boekjaar, kan het lastig zijn om het geld alsnog te krijgen. Dan zijn de eigenaren hun geld misschien kwijt.

 • No-Cure-No-Pay

  Het is onrechtvaardig: geld betalen om het bedrag te krijgen waarop de VvE recht heeft. Dat vinden we bij VvE Incasso Support ook. Die kosten moeten worden betaald door degene die nalatig is. Daarom werken wij tijdens het voortraject (de buitengerechtelijke fase) op basis van no cure – no pay. In het voortraject sommeren we de debiteur het bedrag te voldoen. Bij uitblijven van betaling nemen we contact op met de debiteur en, indien nodig, sturen we een laatste sommatiebrief. Wanneer betaling uitblijft, nemen we de volgende stap met u door; dit betreft het dagvaardingstraject.

 • Hoe het werkt

  VvE Incasso Support is op de hoogte van alle regels rond het appartementsrecht. U weet dus zeker dat uw vordering in goede handen is. Wij beoordelen uw dossier en we sturen de debiteur een eerste aanmaning. Daarin leest hij/zij dat VvE Incasso Support de vordering heeft overgenomen. Vaak is zo’n brief al voldoende om ervoor te zorgen dat er betaald wordt.

 • Nog steeds geen betaling?

  Misschien kan de debiteur niet ineens betalen. VvE Incasso Support kan bijvoorbeeld zorgen dat er een betalingsregeling komt – én dat die ook wordt nagekomen!

  Als de debiteur niet wil betalen, treedt na overleg met u het dagvaardingstraject in. De kosten voor het dagvaardingstraject bedragen (naast exploot- en griffiekosten) als er geen verweer wordt gevoerd voor leden een vast bedrag van € 375,-. Zo blijft ook deze fase overzichtelijk voor u.

 • Rechtzaak

  Als betaling uitblijft, start VvE Incasso Support een rechtszaak. De deurwaarder krijgt opdracht om de dagvaarding te betekenen. De rechter bepaalt wat daarna gebeurt. Als de debiteur geen verweer voert, zal de vordering meestal in zijn geheel worden toegekend.

  Als er wél verweer is, zijn er verschillende mogelijkheden. VvE Incasso Support houdt de VvE op de hoogte van alle stappen die dan worden gezet. Alle administratieve en juridische zaken worden geregeld door VvE Incasso Support.

 • Kosten

  Vanzelfsprekend zijn er kosten verbonden aan de diensten van VvE Incasso Support. VvE Incasso Support is helder en transparant als het over de kosten gaat. Bij geen verweer geschied het voortraject (de buitengerechtelijke fase) op basis van no cure – no pay.

  VvE Incasso Support maakt aanspraak op de buitengerechtelijke incassokosten. Deze kosten kunnen in de meeste gevallen verhaald worden op de debiteur. De kosten voor het dagvaardingstraject bedragen (naast exploot- en griffiekosten) als er geen verweer wordt gevoerd voor leden een vast bedrag van € 375,-. Indien er wel verweer wordt gevoerd wordt het een zogenaamde procedure op tegenspraak waarbij VvE Incasso Support het voor leden geldende uurtarief hanteert.

Uw vordering in goede handen

Kies voor VvE Incasso Support! Dan weet u zeker dat uw vordering correct en volledig wordt overgenomen. Elke stap wordt zorgvuldig voorbereid en met u besproken, zodat u zeker weet dat uw vordering in goede handen is. Daarmee wordt de kans dat uw VvE het geld krijgt waarop ze recht heeft, en stuk groter!

Hebt u vragen of incasso’s? Neem contact op met VvE Incasso Support via de Helpdesk.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox