VvE Incasso Support

‘Vergeten’ de leden van uw VvE ook wel eens hun periodieke bijdrage te betalen? En ziet u op tegen de problemen die daardoor ontstaan? Schakel dan VvE Incasso Support in. Wij verzorgen de hele incassoprocedure voor u tegen een aantrekkelijke prijs.

v.a. € 175,- incl. btw.

Probleem met incasseren? VvE Incasso Support helpt u.

‘Vergeten’ de leden van uw VvE ook wel eens hun periodieke bijdrage te betalen? En ziet u op tegen de problemen die daardoor ontstaan? Schakel dan VvE Incasso Support in. Wij verzorgen de hele incassoprocedure voor u. Voor het voortraject hanteren wij een starttarief van € 175,-. Wordt in het voortraject uw vordering niet voldaan dan voert VvE Incasso Support uw zaak tot € 25.000,- (inclusief kosten) bij de kantonrechter in heel Nederland. VvE Incasso Support kan u dus verder helpen, mocht de vordering in het voortraject niet worden binnengehaald.

Wacht vooral niet te lang met uw vordering. Als die ouder is dan het afgesloten boekjaar, kan het lastig zijn om het geld alsnog te krijgen. Dan zijn de eigenaren hun geld misschien kwijt.

 • Hoe het werkt

  VvE Incasso Support is op de hoogte van alle regels rond het appartementsrecht. U weet dus zeker dat uw vordering in goede handen is. Wij beoordelen uw dossier en we sturen de debiteur een eerste aanmaning. Daarin leest hij/zij dat VvE Incasso Support de vordering heeft overgenomen. Vaak is zo’n brief al voldoende om ervoor te zorgen dat er betaald wordt. Om gebruik te maken van VvE Incasso-Support dient de vordering minimaal € 1.000,- te bedragen.

 • Nog steeds geen betaling?

  Misschien kan de debiteur niet ineens betalen. VvE Incasso Support kan bijvoorbeeld zorgen dat er een betalingsregeling komt – én dat die ook wordt nagekomen!

  Als de debiteur niet wil betalen, treedt na overleg met u het dagvaardingstraject in. De kosten voor het dagvaardingstraject bedragen (naast exploot- en griffiekosten) als er geen verweer wordt gevoerd voor leden een vast bedrag van € 425,-. Zo blijft ook deze fase overzichtelijk voor u.

  Heeft u een VvE Plus-aansluiting bij VvE Belang? Dan kunt u uw 4 uur juridisch advies per jaar inzetten voor het opstellen van een dagvaarding. U heeft dan géén bijkomende kosten.

 • Rechtzaak

  Als betaling uitblijft, start VvE Incasso Support een rechtszaak. De deurwaarder krijgt opdracht om de dagvaarding te betekenen. De rechter bepaalt wat daarna gebeurt. Als de debiteur geen verweer voert, zal de vordering meestal in zijn geheel worden toegekend.

  Als er wél verweer is, zijn er verschillende mogelijkheden. Tegen het uurtarief van € 175,- kunt u VvE Incasso Support inschakelen om de VvE op de hoogte te houden van alle stappen die worden gezet. Alle administratieve en juridische zaken worden geregeld door VvE Incasso Support.

 • Kosten

  Vanzelfsprekend zijn er kosten verbonden aan de diensten van VvE Incasso Support. VvE Incasso Support is helder en transparant als het over de kosten gaat.

   

  Starttarief; € 175,- inclusief btw.
  Minimale vordering; € 1.000,-
  Dagvaarding; € 425,- inclusief btw. (*Gratis door gebruik van uw 4 VvE Plus-uren)
  Bij verweer – tegen uurtarief; € 175,- inclusief btw.

   

  VvE Incasso Support maakt aanspraak op de buitengerechtelijke incassokosten. Deze kosten kunnen in de meeste gevallen verhaald worden op de debiteur. De kosten voor het dagvaardingstraject bedragen (naast exploot- en griffiekosten) als er geen verweer wordt gevoerd voor leden een vast bedrag van € 425,-. Indien er wel verweer wordt gevoerd wordt het een zogenaamde procedure op tegenspraak waarbij VvE Incasso Support een laag uurtarief hanteert.

Uw vordering in goede handen

Kies voor VvE Incasso Support! Dan weet u zeker dat uw vordering correct en volledig wordt overgenomen. Elke stap wordt zorgvuldig voorbereid en met u besproken, zodat u zeker weet dat uw vordering in goede handen is. Daarmee wordt de kans dat uw VvE het geld krijgt waarop ze recht heeft, en stuk groter!

Hebt u vragen of incasso’s? Neem contact op met VvE Incasso Support. Telefonisch of via het contactformulier op onze Helpdesk-pagina.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox