Subsidieaanvraag TTB

De aparte aanvraagprocedure bij de Belastingdienst stelt VvE Belang in staat om voor veel VvE’s tegelijkertijd de subsidieaanvraag voor blokaansluitingen in te dienen. Bovendien hebben wij een eigen vaste contactpersoon binnen de Belastingdienst.

De kosten voor de dienstverlening van VvE Belang zijn gelijk aan de vergoeding die de desbetreffende huishoudens binnen VvE als administratiekosten ontvangt.
(à €8,62 incl. btw per wooneenheid)

VvE Belang verzorgt efficiënt en snel de subsidieaanvraag TTB voor aangesloten VvE’s.

VvE Belang kan voor aangesloten VvE’s de subsidieaanvraag TTB verzorgen. Voor VvE Belang staat een aparte aanvraagprocedure bij de Belastingdienst open op grond waarvan wij voor veel VvE’s tegelijkertijd de subsidieaanvraag kunnen indienen. Dit is een efficiënte en snelle procedure. Tevens heeft VvE Belang een eigen vaste contactpersoon binnen de Belastingdienst.

Subsidieaanvragen in het kader van de TTB kunnen tot uiterlijk 1 oktober 2023 worden ingediend.

Bij toekenning van de subsidie ontvangt de VvE een vergoeding van 8,62 euro per wooneenheid en per energiedrager (soort energie). VvE Belang brengt een vergoeding in rekening van 8,62 euro per wooneenheid en per energiedrager als vergoeding voor haar dienstverlening. U ontvangt een factuur van VvE Belang na toekenning van de subsidie. Als de subsidie om welke reden dan ook wordt afgewezen, ontvangt de VvE geen factuur van VvE Belang.

Vul het formulier in bovenaan deze pagina als u wilt dat VvE Belang de subsidieaanvraag TTB voor u indient. Na ontvangst van uw ondertekende formulier sturen wij u een vragenlijst voor het aanvragen en indienen van de subsidie blokaansluiting.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox