VvE Taxatie Scan

Dagelijks vinden er nog veel onjuiste taxaties plaats, óók door erkende bedrijven. Dit zijn taxaties waarin er een te laag of te hoog bedrag is getaxeerd. Uit onderzoek onder meer dan 700 VvE's blijkt dat meer dan 50% niet weet of en hoe het 'eigenaarsbelang' is verzekerd. Beiden kosten VvE's in Nederland jaarlijks veel geld. Voorkom problemen en laat uw taxatierapport nakijken door onze ervaren Register Taxateur.

50,- incl. btw.

Aanvraag Dienst Taxatiescan

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvraagformulier

Bent u aangesloten bij VvE Belang?*
Aanhef*
Hidden
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Geef hier een toelichting of verdere specificatie van uw wensen.
Privacy*
Marketing

Een kloppende taxatie is de basis voor een kloppende VvE-opstalverzekering. Kom niet voor verrassingen te staan. Laat het controleren. Vraag een VvE Taxatie Scan aan!

Misschien weet u niet of uw complex goed is getaxeerd? Zijn de keukens, vloeren en badkamers van eigenaren wel verzekerd? Niet goed verzekerd zijn kan u en de bewoners van uw complex veel geld kosten. Een goede taxatie vormt de basis van de juiste verzekering. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat uw verzekering aansluit bij uw situatie. Maar hoe weet u nu dit allemaal wel klopt? Soms wilt u dat er een onafhankelijk iemand met u meekijkt om zeker te weten dat alles goed is geregeld. Dan heeft u een VvE Taxatie Scan nodig.

Onze ervaren Register Taxateurs checken dan op een aantal punten:

  • De taxatie: Een check op een aantal cruciale punten. Wij geven u hierin advies.
  • De verzekeringspolis: Wij achterhalen op belangrijke punten hoe u verzekerd bent.
  • Wij adviseren hoe u de Algemene Ledenvergadering kunt inlichten m.b.t. de taxatie en verzekeringen.
  • Let op: Tot de Taxatie-scan behoort dus géén controle op de herbouwwaardebepaling!

Het enige wat we hiervoor nodig hebben is uw huidige taxatierapport en verzekeringspolis / aanhangsels en polisvoorwaarden. Uw contactgegevens en eventuele bijzonderheden aan uw gebouw.

De scan kost €50,- U ontvangt het rapport vaak al binnen één week na aanvraag. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de helpdesk of mailen naar taxatie@vvebelang.nl.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox