Cursus Gemeente Assen

De gemeente Assen nodigt u van harte uit voor de (gratis) driedaagse cursus 'Verduurzamen van uw appartementencomplex'

Aanmelden helaas niet meer mogelijk

Wat kunt u verwachten?

Een energiezuinig, comfortabel én duurzaam gebouw: hoe bereidt u uw VvE voor op de toekomst? Wij helpen u hier graag bij. In samenwerking met de gemeente Assen organiseren wij een GRATIS reeks cursusmiddagen. Ontdek in onze cursus hoe u uw VvE op een gestructureerde wijze kunt begeleiden op juridisch, bouwkundig, energetisch en financieel gebied. Wij bieden u praktische handvatten voor een gedegen start aan de verduurzaming van uw complex. Wij verwelkomen u graag. Laat deze kans niet voorbij gaan en meld u snel aan.

Data en programma

5 september 2023 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

18 september 2023 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

3 oktober 2023 – 13:00u – 17:00u: Energetische aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.


Locatie cursussen

Rode Kruisgebouw
Delft 73,
9406 GD, Assen

 

Namens de gemeente Assen én VvE Belang, graag tot ziens!

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox