Cursus Gemeente Barendrecht

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Barendrecht biedt VvE Belang een GRATIS verdiepingscursus na afloop van de voorlichtingsbijeenkomst aan. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!

Gratis(!)

Bent u een VvE-bestuurder of bewoner in de gemeente Barendrecht? Wilt u graag uw gebouw verduurzamen en de kansen ontdekken die daarbij komen kijken? Dan heeft VvE Belang namens de Gemeente Barendrecht iets interessants voor u! Kom naar onze GRATIS voorlichtingsavond ‘Verduurzamen – Tips en valkuilen’, waar we u de inzichten en handvatten bieden om succesvol te verduurzamen. Mis het niet en ontdek hoe uw VvE kan profiteren van duurzame initiatieven tijdens deze informatieve avond!

“Er werd uitgebreide en diepgaande informatie gegeven die door de presentatie geen seconde verveelde.”

– Cursist gemeente Venlo


Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

We draaien deze cursusronde momenteel. U kunt dus niet meer aanmelden.

21 november 2023 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Locatie: Binnenhof 1, 2991 AA Barendrecht

6 december 2023 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Locatie: IcDuBo Woonwijzerwinkel – Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam (We vragen u hier met eigen vervoer naartoe te komen)

12 december 2023 – 13:00u – 17:00u: Energetische en procesmatige aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.

Locatie: Binnenhof 1, 2991 AA Barendrecht


Stel u voor hoe uw VvE kan profiteren van lagere energiekosten, meer comfort en een bijdrage aan een beter milieu. Door deel te nemen aan onze voorlichtingsavond kunt u uw verlangen om uw VvE-gebouw te verduurzamen realiseren en de voordelen ervan plukken.

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavonden bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

Wilt u ook leren hoe u uw VvE kunt verduurzamen? Meld u dan vandaag nog aan voor onze GRATIS voorlichtingsavonden en ontdek de mogelijkheden voor uw VvE. Wees erbij en neem de eerste stap naar een duurzame toekomst voor uw VvE-gebouw!

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox