Voorlichtingsbijeenkomsten Gemeente Epe Heerde en Voorst

De gemeenten Voorst, Heerde en Epe nodigen u van harte uit voor de (gratis) informatieavond over het verduurzamen van uw VvE! U kunt zich nu ook aanmelden voor de gratis 3-daagse cursus 'Verduurzamen van uw appartementencomplex'

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst*
Aanhef*
Privacy*
Marketing

Uw gebouw energiezuinig, comfortabel en duurzaam maken met hulp van VvE Belang. Stoom uzelf klaar voor het verduurzamen van uw VvE. Heeft u een moderner pand of al meerdere maatregelen getroffen, en overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Dan is de informatieavond ‘Zonnepanelen op VvE-daken’ wellicht interessant voor u.

Aanmelden voor de informatieavond ‘Zonnepanelen op VvE-daken’ (doet u met de knop hierboven.)

Zonnepanelen op VvE-daken

Heeft u een moderner pand of al meerdere maatregelen getroffen, en overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Wij nemen u mee in het traject van A tot en met Z.
Om een verduurzamingstraject in te gaan, is mandaat nodig vanuit de ledenvergadering. Dat vraagt om een goed, concreet voorstel. De informatieavonden zijn een goede eerste stap. Deelname is gratis. Meld u direct hier aan!

Locatie informatieavond

VvE Badijkhof – Badijkstraat 11-109, 7391 HA, Twello

Datum en tijd

8 december 2022 om 19:30 uur

 

Aanmelden 3-daagse cursus ‘Verduurzamen van uw appartementencomplex’

Heeft u al deelgenomen aan de informatieavond ‘Tips en valkuilen’ van 24 november, en wilt u zich graag aanmelden voor de gratis 3-daagse cursus? Meldt u dan aan via onderstaand formulier.

Data en programma

18 januari 2022 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

01 februari 2022 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

15 februari 2022 – 13:00u – 17:00u: Energetische aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.

Locatie cursussen

Gemeentehuis Epe – Markt 14, 8161 CL, Epe

 

  • Direct aanmelden voor de 3-daagse cursus

 

Namens de gemeente Epe, Voorst, Heerde én VvE Belang, graag tot ziens!

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox