Gesprekspartner van de VvE:
Van Obstakels naar Kansen

Het evenement ‘Gesprekspartner van de VvE: Van Obstakels naar Kansen’ is bedoeld voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het werken met Verenigingen van Eigenaars als klant. Maximaal aantal deelnemers: 20. Het evenement vindt alleen doorgang bij een minimaal aantal aanmeldingen van 10 personen.

375,- excl. btw.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Akkoord*
Akkoord prijs*
Akkoord

U krijgt veel informatie over de verschillende aspecten van het werken met VvE’s. Hoe ziet de besluitvorming binnen een VvE er uit? Wat is de rol van marktpartijen, en hoe kan je omgaan met (langdurige) contracten en financiering. Wat is een goed Meerjarenonderhoudsplan? En vooral: hoe communiceert u succesvol met VvE-bestuurders?

Ervaren bouwkundige en juristen van VvE Belang nemen u mee in verschillende onderwerpen zoals:

  • Wat is een VvE?
  • Organen en Besluitvorming
  • Markt + Marktpartijen
  • Rol van beheerders & procesbegeleiders
  • MJOP + (Langdurige) Contracten
  • Financiering en Subsidie
  • Communicatie

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het werken met VvE’s. De kosten bedragen 375 euro exclusief btw per persoon.

Datum, tijd en locatie

Woensdag 14 juni van 13.00 tot 16.30 uur.

SPAZIO – Malpensabaan 3, 3045 AL Rotterdam (naast Rotterdam The Hague Airport.)

 

Laat geen kansen liggen! Schrijf u direct in voor het evenement “Gesprekspartner van de VvE: Van Obstakels naar Kansen”.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk