Cursus Gemeente Heemstede

Bent u na deelname aan de informatiebijeenkomst nóg enthousiaster geworden? Dan nodigen we u graag uit voor het volgen van de cursus die VvE Belang al sinds jaar en dag organiseert. U krijgt hier alle informatie aangereikt op juridisch en bouwkundig gebied. Een aanrader, want na deze cursus kunt u alle vragen van uw leden beantwoorden. Wij kijken uit naar een energieke aanpak en hopen u te ontmoeten op één – of meer – van onze bijeenkomsten.

Deze cursus wordt u kosteloos aangeboden door de gemeente Heemstede

Aanwezigheid
Mocht u wél aanwezig kunnen zijn op de genoemde data, laat dit vakje dan leeg.
Aanhef*
Privacy*
Marketing

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze drie trainingsmiddagen wordt u opgeleid door de vakspecialisten van VvE Belang. U krijgt een grote hoeveelheid informatie op juridisch, bouwkundig/financieel en energetisch gebied. Die hebt u nodig om mandaat van de ledenvergadering te krijgen, want u weet: geen mandaat betekent: geen verduurzaming. Met de kennis die u tijdens deze cursus krijgt, kunt u weloverwogen, overtuigende argumenten presenteren aan uw leden. Daarmee zet u een belangrijke stap op weg naar verduurzaming.

Data en programma

Dinsdag 7 juni – 13:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Dinsdag 14 juni – 13:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Dinsdag 20 juni – 13:00u: Energetische zaken. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.

De locatie voor deze cursussen betreft: Plein1 – Julianaplein 1, Heemstede

Informatieavond: Zonnepanelen op VvE-daken

Het Duurzaam Bouwloket van de gemeente Heemstede werkt samen met VvE Belang aan een duurzame toekomst. De éérste informatiebijeenkomst was reeds een groot succes. U kunt zich nog aanmelden voor de informatiebijeenkomst ‘Zonnepanelen op VvE-daken.

Dinsdag 24 mei- 19:30 uur: Zonnepanelen op VvE-daken
Gemeentewerf – Cruquiusweg 49, Heemstede

 • Meldt u direct aan voor de informatiebijeenkomst

  Aanmelden Tweede Informatieavond Gemeente

  "*" geeft vereiste velden aan

  Aanmelden voor de informatiebijeenkomst*
  Aanhef*
  Privacy*
  Marketing

 

Namens de gemeente Heemstede en VvE Belang, graag tot ziens!

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox