Informatiebijeenkomst ‘Verduurzamen van uw VvE’ – 2023

We maken ons klaar voor de winter. Zo ook onze woning. Hoe zit het met uw VVE? Merkt u tocht of kou? Veel VvE's denken aan verduurzaming, maar weten niet goed hoe. Waar begin je? En wat zijn de mogelijkheden voor uw VvE? Daarom organiseert Centraal Beheer samen met VvE Belang een informatiebijeenkomst vol met inspiratie en tips rondom het thema Verduurzamen van uw VvE

Informatiebijeenkomst – 26 januari 2023 op de Achmea Campus in Apeldoorn

Op een interactieve manier gaat dagvoorzitter Ronnie Overgoor in gesprek met Bas Kemperman (Manager VvE van Centraal Beheer), Jacco van de Sandt (Manager Onderhoud. Wonen en Energie van VvE Belang) en René Pie (Verduurzamingsexpert VvE’s van Klimaatmissie Nederland), Ronnie voelt deze experts aan de tand over alle belangrijke zaken die bij het verduurzamen komen kijken. Denk aan:

  • Waar moet ik beginnen? Wat levert verduurzamen mij op?
  • Hoe krijg ik mijn VvE-leden mee? Hoe zit dat met subsidies en financiering?
  • Ook zal er een VvE aanwezig zijn die het proces al eens is doorlopen. Wat is hun ervaring? Welke tips heeft de VvE?

 

Het programma

14.30 uur Inloop 19.30 uur Inloop
15.00 uur Start van het programma 20.00 uur Start van het programma
16.30 uur Borrel / Afsluiting 21.30 uur Borrel / Afsluiting
17.00 uur Einde 22.00 uur Einde

 

Registreren is helaas niet meer mogelijk. Toch interesse in het verduurzamen van uw VvE? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.

Stuur een e-mail naar vve.verduurzamen@centraalbeheer.nl of bel naar (055) 579 8115. Alvast meer informatie rondom het Verduurzamen van VvE’s en wat daarbij komt kijken? Bekijk dan onze VvE Campagnebox.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox