Voorlichtingsbijeenkomst en cursus Gemeente Ridderkerk

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Ridderkerk biedt VvE Belang u een GRATIS verduurzamingstraject aan met voorlichtingen en een verdiepingscursus. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!

Gratis(!)

 

“Wat ik echt goed vond tijdens de cursus is de goede vakkennis van de docenten en de voorbeelden van VvE’s die al maatregelen hebben getroffen”

– Cursist gemeente Ridderkerk (nov. 2023)

 


Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavonden bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

 

Dinsdag 7 mei 2024 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Locatie: Gemeente Ridderkerk, Vergaderzaal; A 103 – Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk

Dinsdag 28 mei 2024 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex.

Locatie: IcDuBo Woonwijzerwinkel – Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam (We vragen u hier met eigen vervoer naartoe te komen)

Maandag 3 juni 2024 – 13:00u – 17:00u: Energetische en procesmatige aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Locatie: Gemeente Ridderkerk, Raadszaal – Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk

 

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox