Cursus Gemeente Venlo

Een energiezuinig, comfortabel én duurzaam gebouw: hoe bereidt u uw VvE voor op de toekomst? Wij helpen u hier graag bij. In samenwerking met de gemeente Venlo organiseren wij deze GRATIS driedaagse cursus. Meldt u direct gratis aan voor het 'Verduurzamen van uw appartementencomplex' en verzeker u van een plek!

Bent u een VvE-bestuurder of bewoner in de gemeente Venlo? Wilt u graag uw gebouw verduurzamen en de kansen ontdekken die daarbij komen kijken? Dan heeft VvE Belang namens de Gemeente Venlo iets interessants voor u! Kom naar onze GRATIS cursusdagen, waar we u de inzichten en handvatten bieden om succesvol te verduurzamen. Mis het niet en ontdek hoe uw VvE kan profiteren van duurzame initiatieven tijdens deze informatieve middagen.

“Er werd uitgebreide en diepgaande informatie gegeven die door de presentatie geen seconde verveelde.”

– Cursist gemeente Venlo

 


Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

Locatie: Stadsarchief – Dokter Blumenkampstraat 1, 5914 PV Venlo

1 november 2023 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

15 november 2023 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

29 november 2023 – 13:00u – 17:00u: Energetische en procesmatige aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.

Aanmelden voor de cursussen kunt u hier.


Stel u voor hoe uw VvE kan profiteren van lagere energiekosten, meer comfort en een bijdrage aan een beter milieu. Door deel te nemen aan onze voorlichtingsavond kunt u uw verlangen om uw VvE-gebouw te verduurzamen realiseren en de voordelen ervan plukken.

Niet alléén leren over tips en valkuilen maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavond bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

Wilt u ook leren hoe u uw VvE kunt verduurzamen? Meld u dan vandaag nog aan voor onze GRATIS voorlichtingsavond en ontdek de mogelijkheden voor uw VvE. Wees erbij en neem de eerste stap naar een duurzame toekomst voor uw VvE-gebouw!

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox