VvE Plus-bestuurdersbijeenkomst

Als gewaardeerd aangeslotene van VvE Belang mét VvE Plus, willen wij u van harte uitnodigen voor een exclusieve ochtend! Op woensdag 5 juni 2024 staat 'Loods Goes' van het Openluchtmuseum te Arnhem volledig in het teken van VvE Plus.

Exclusief én GRATIS voor VvE Plus

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Het e-mailadres waar het officiële toegangsbewijs naar zal worden verzonden.
Om te kunnen verifiëren dat uw VvE een Plusaansluiting heeft - vragen wij u vriendelijk om uw aansluitnummer óf debiteurennummer. Uw debiteurennummer is terug te vinden op één van uw facturen.
Algemene voorwaarden & privacy*
Marketing

Op woensdag 5 juni 2024 staat het Openluchtmuseum te Arnhem volledig in het teken van VvE Plus. Vanaf 09:30 uur verwelkomen wij u graag voor een inspirerende ochtend.

  • Geniet van een warm onthaal met koffie, thee en een smakelijke versnapering. Een ideaal moment om in contact te komen met mede-bestuurders.
  • Hierna leggen wij u enkele prikkelende stellingen voor. Hierop kunt u reageren of vragen stellen aan onze deskundigen, die plaatsnemen in het Discussiepanel.
  • Vervolgens gaan wij dieper in op het thema VvE-beheer en -bestuur: Goed VvE-bestuur, wat is daarvoor nodig? Wat is het verschil tussen bestuur en beheer? Wat is de rol van de beheerder? Handige informatie en tips om uw VvE naar een hoger niveau te tillen.
  • Ter afsluiting organiseren wij een leuke VvE-quiz, waarbij uw kennis op een speelse wijze wordt getest. Een prijs wacht op de winnaar!
  • Na afloop om 12:00 uur heeft u de mogelijkheid om gratis het Openluchtmuseum te verkennen.

Wij verheugen ons op uw komst. Wees er snel bij, want er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar. Per VvE kunt u met maximaal 2 leden inschrijven voor dit evenement.

Maar geen zorgen, de bijeenkomst zal ook online gestreamd worden voor ‘VvE-Plushouders’ die niet aanwezig kunnen zijn.

Locatie en data

Dit evenement vindt plaats in ‘Loods Goes‘ een moderne en toegankelijke zaal onderdeel van het ‘Openluchtmuseum‘ te Arnhem.
Een routebeschrijving vindt u hier.

De datum van dit evenement is woensdag 5 juni 2024.

Het programma

Inloop: 9.30 uur; start programma: 10.00 uur. einde programma: 12.00 uur.

  1. Discussiepanel met experts. Zij behandelen stellingen en beantwoorden vragen uit het publiek.
  2. Actualiteiten rond het thema ‘Bestuur en beheer’.
  3. De VvE-Kennisquiz. Neem uw smartphone mee!

 

Na afloop hebt u de gelegenheid om GRATIS het museum te bezoeken.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox