Webinar over de verrekening TTB-subsidie

Heeft uw VvE de subsidie in het kader van de TTB-regeling aangevraagd? Als die wordt toegekend, moeten de aangevraagde gelden worden uitgekeerd aan de huishoudens. Om dat proces te stroomlijnen, wordt de TTB-regeling mogelijk aangepast. Op vrijdag 13 oktober om 10:00 uur houdt VvE Belang – samen met VGM NL – een webinar om de wijzigingen toe te lichten.

Dit webinar wordt u kosteloos aangeboden op het Youtube-kanaal van VvE Belang

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Marketing Opt-in

Steeds meer VvE’s en verhuurders krijgen de aangevraagde TTB-gelden binnen. Daarmee komen zij voor de vraag te staan hoe zij deze subsidiegelden moeten verrekenen met de huishoudens die recht hebben op deze subsidie.

De verrekening van de subsidiegelden heeft sinds de invoering van de regeling de gemoederen beziggehouden. De afgelopen weken heeft er daarom intensief overleg plaatsgevonden met alle organisaties die betrokken zijn bij de regeling. De uitkomst van dit overleg is dat de TTB-regeling naar verwachting nader zal worden aangepast. Waarschijnlijk is de aanpassing uiterlijk 1 oktober een feit.

14 dagen termijn

Bestuurders weten over het algemeen dat ze binnen 14 dagen na ontvangst van de gelden bekend moeten maken hoe het geld verdeeld gaat worden. In de praktijk blijkt echter dat deze termijn veelal niet gehaald wordt. VvE Belang adviseert, nu de regeling waarschijnlijk wordt aangepast, eerst de wijziging van de TTB-regeling af te wachten.

Tijdens het webinar krijgt u alle informatie over de wijzigingen in de regeling.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox