Dempen ongedaan maken Demp gebruiker

Frank191

Frank191

op May 28, 2020

Discussie titel: Ervaringen met VvE-taken zelf doen

Hoi allen,

Zijn hier leden die ervaring hebben met het zelf in handen nemen van de VvE-taken in plaats van het te laten doen door een externe partij?

Wij hebben een kleine VvE van 4 eigenaren. Er zijn een aantal problemen die onopgelost blijven, voornamelijk omdat de beheerder/bestuurder zijn werk niet doet. We zijn aan het zoeken naar andere beheerders, maar vroegen ons af of we dit zelf kunnen. Wij geloven van wel, maar is er iemand die ons al is voorgegaan en die tips enzoverder wil delen?

Alle ervaringen welkom? Alvast bedankt!

Frank191

Frank191

op January 19, 2020

Discussie titel: Verhuur berging

Bedankt voor de reactie Paul. Er wordt inderdaad gewoond. In de splitsingsakte  hebben de betreffende ruimte bestemming berging. Ik ga het ook navragen bij de gemeente. Communicatie in vve verloopt heel moeizaam. Groet

Frank191

Frank191

op January 18, 2020

Discussie titel: Verhuur berging

In ons appartementencomplex is er een eigenaar die zijn berging verhuurd. Het is een vreemde situatie want er is zelfs een tweede brievenbus voor de huurders opgehangen en de berging is ondergronds, lijkt wel een soort omgebouwde kelder. In de splitsingsakte staat duidelijk bestemming berging. Wij hebben dit appartement vorig jaar gekocht. Nergens in de VVE-verslagen is er iets terug te vinden over de situatie.

Mag een eigenaar zijn berging verhuren? Ik vermoed van niet, maar als die dat zou willen, wat dient er dan te gebeuren?