Voordelige Energie-inkoop

vve energie selectVoordelig energie inkopen voor de gemeenschappelijke gedeelten en de collectieve stookinstallaties? Dat kan via VvE EnergieSelect. Daarmee kan ook úw VvE enorme kostenbesparingen realiseren!

VvE EnergieSelect is een samenwerkingsverband tussen VvE Belang en Hezelaer Energy te Breda.

 • Uw voordelen
  • Gas en elektriciteit worden geleverd tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De energie wordt direct ingekocht op de Energiebeurs, waardoor de prijzen laag blijven voor de VvE
  • De facturen zijn overzichtelijk, zonder verborgen administratie- of vastrechtkosten. De tarieven zijn ook duidelijk en er worden geen regiotoeslagen gebruikt.
  • VvE EnergieSelect maakt geen gebruik van callcenters: bij ons wordt de telefoon gewoon opgenomen!
  • De besparingen kunnen (afhankelijk van de omvang van de VvE) oplopen tot honderden euro’s!
  • Aanmeleden is simpel en vrijblijvend. Het enige wat we nodig hebben is een jaarafrekening van uw huidige energieleverancier. Ook handig (als u daarover beschikt) is een afschrift van uw huidige contract c.q. de voorwaarden van uw huidige energieleverancier.

Bent u grootverbuiker? Dan kunt u volstaan met de laatste maandafrekening. Op basis van uw gegevens maken wij inzichtelijk wat de besparing voor uw VvE is. Pas als de ALV akkoord gaat, besluit u definitief of u meedoet. En natuurlijk zorgen we ervoor dat u makkelijk kunt overstappen.

Vraag nu een offerte aan voor uw VvE
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox