VvE Tools

Welkom in het dossier: VvE Tools.

In dit dossier vindt u verschillende uiteenlopende hulpmiddelen die u kunnen dienen als VvE.

Via het linker menu navigeert u zich door de verschillende ’tools’ in dit dossier.

Stappenplan laadpaal VvE: Optimaliseer uw elektrische oplaadinfrastructuur

De brochure ‘Laadoplossingen voor elektrische auto’s binnen de VvE’ is een handig hulpmiddel. U vindt in de brochure een toolkit en een stappenplan. Die helpen u op weg bij uw eerste stappen op weg naar de installatie van laadinfrastructuur.

Lees meer

Gebruikers- /huurdersverklaring

In een gebruikers-/huurdersverklaring verklaar je bepalingen uit het splitsings- én huishoudelijk reglement inclusief vergaderbesluiten te hebben ontvangen, hiervan kennis te hebben genomen, en deze na te zullen leven.

Lees meer

Energiesubsidiewijzer

De Energiesubsidiewijzer geeft een duidelijk, actueel overzicht van regelingen op lokaal, regionaal, provinciaal en nationaal niveau.

Lees meer
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox