27 - 07 - 23

Bank TEN31 biedt veel voordeel voor de VvE

Geen bankkosten en een zeer aantrekkelijke depositogarantieregeling; dat zijn de grootste voordelen die TEN31 de VvE biedt. U opent eenvoudig een spaarrekening bij de Duitse Bank TEN31. Daarna hebt u nog maar één Nederlandse bank nodig voor de tegenrekening. Dat bespaart uw VvE veel geld!

TEN31 verstrekt al langer leningen aan VvE’s. Nederlandse banken doen dat niet. Daarnaast kunnen VvE’s ook een spaarrekening openen bij TEN31. Dat heeft nogal wat voordelen:

  • U betaalt geen bankkosten en geen kosten bij het storten of terugboeken van bedragen.
  • De rente is aanzienlijk hoger; voor de actuele rente kijk hier
  • U kunt altijd bij uw geld.
  • De Duitse depositogarantieregeling is riant: per VvE-lid is € 100.000 gegarandeerd (de Nederlandse banken garanderen € 100.000 per VvE).
  • Er is een koppeling met administratiesysteem Twinq.

Spaarrekening bij TEN31

Voor de spaarrekening is er alleen een overeenkomst nodig met een VvE-beheerder, deze kan daarna voor de VvE’s die onder beheer zijn eenvoudig rekeningen openen en deze beheren via software.

Waar in Duitsland een VvE-beheerder verplicht is, is dat in Nederland niet het geval. Daarom heeft TEN31 ook voor VvE’s die geen beheerder hebben een product. Neem contact op met TEN31 voor meer informatie. U kunt hen bereiken via info@ten31.nl

Communicatie met TEN31

Net zoals bij andere banken ontvangt de VvE maandelijks haar bankafschriften van de spaarrekening op de post, de VvE kan daarnaast opdracht geven tot opname van haar gelden die dan alleen overgemaakt kunnen worden op een Nederlandse VvE-rekening waarmee gestort is.

Daarnaast heeft TEN31 dagelijks een Nederlandse medewerker klaar zitten die bereikbaar is per E-mail en telefoon, deze kan ook op aanvraag ondersteuning bieden tijdens de ALV. Let op: dit is alleen mogelijk buiten de kantooruren.

Interesse?

TEN31 is aanwezig op alle voorlichtingsdagen van VvE Belang. Hier staan de deskundige klaar om u te mogen ontmoeten en al uw vragen te beantwoorden. Nog niet aangemeld voor de voorlichtingsbijeenkomsten? Meldt u dan hier aan.

Meer weten over TEN31 en de mogelijkheden die ze kunnen bieden aan uw VvE? Bekijk dan hier de TEN31 website.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox