VvE TAXATIE & VERZEKERING SCAN

We zien vrijwel dagelijks nog veel foute taxaties. Dit zijn taxaties waarin er een te laag of te hoog bedrag is getaxeerd. Uit eigen onderzoek onder meer dan 700 VvE's blijkt dat meer dan 50% niet weet of en hoe het 'eigenaarsbelang' is verzekerd. Beiden kosten VvE's in Nederland jaarlijks veel geld.

Misschien weet u niet of uw complex goed is getaxeerd? Zijn de keukens, vloeren en badkamers van eigenaren wel verzekerd? Niet goed verzekerd zijn kan u en de bewoners van uw complex veel geld kosten. Een goede taxatie vormt de basis van de juiste verzekering. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat uw verzekering aansluit bij uw situatie. Maar hoe weet u nu dit allemaal wel klopt? Soms wilt u dat er een onafhankelijk iemand met u meekijkt om zeker te weten dat alles goed is geregeld.

Daarvoor heeft VvE Belang de VvE Taxatie Scan. Onze zeer ervaren Register Taxateurs checken dan op een aantal punten:

- De taxatie: Een check op een aantal cruciale punten. Wij geven u hierin advies.

- De verzekeringspolis: Wij achterhalen op belangrijke punten hoe u verzekerd bent.

- Wij adviseren hoe u de Algemene Ledenvergadering kunt inlichten m.b.t. de taxatie en verzekeringen.

Het enige wat we hiervoor nodig hebben is uw huidige taxatierapport en verzekeringspolis / aanhangsels en polisvoorwaarden. Uw contactgegevens en eventuele bijzonderheden aan uw gebouw.

De scan kost €25,- U ontvangt het rapport vaak al binnen één week na aanvraag. U kunt natuurlijk ook contact opnemen op 0162-469-120 of mailen naar taxatie@vvebelang.nl.

email address:
Homepage: