VvE Bestuurder

E-Learning: VvE Kascommissie

In deze online module wordt u meegenomen in de fundamentele basis kennis met betrekking tot de VvE Kascommissie. De module is onderverdeeld in verschillende hoofdblokken, namelijk: wet- en regelgeving, de structuur van de VvE, de controle van de financiën en de kascommissie. Het is aan u welke onderwerpen u wilt doorlopen.

Lees meer
Lees meer

E-Learning: Verantwoord VvE-Bestuur

In deze online module wordt u meegenomen in de fundamentele basis kennis met betrekking tot VvE. De module is onderverdeeld in drie verschillende hoofdblokken, namelijk juridisch, technisch en financieel. Het is aan u welke onderwerpen u wilt doorlopen.

Lees meer
Lees meer

Tweedaagse Vakopleiding – VvE Beheer en Bestuur (Online)

Bij het beheer en het bestuur van een VvE komt heel wat kijken. Zonder goede basis op juridisch, bouwkundig en financieel gebied is een goed beheer en bestuur niet mogelijk. De belangen bij een goed beheer zijn echter groot, niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. Daarom biedt VvE Belang al sinds jaar en dag een gedegen vakopleiding aan over VvE Beheer en Bestuur.

Lees meer
Lees meer
De opleidingen van VvE Belang interessant voor de VvE Bestuurder.
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox