Bestuurdersbijeenkomst

U bent bestuurder van een VvE, en zo af en toe – hopelijk niet te vaak – loopt u tegen onderwerpen aan waarvan u denkt: hoe zat het ook alweer? Voor deze bestuurders organiseert VvE Belang de bestuurdersbijeenkomst.

Vanaf 125,- incl. btw

Dé bijeenkomst voor bestuurders!

U bent bestuurder van een VvE, en zo af en toe – hopelijk niet te vaak – loopt u tegen onderwerpen aan waarvan u denkt: hoe zat het ook alweer? Misschien hebt u in het verleden deelgenomen aan een opleiding van VvE Belang, of hebt u de E-learning ‘Verantwoord VvE-bestuur’ gevolgd.

En toch vraagt u zich wellicht soms af: ‘Hoe doen andere bestuurders dat? Hoe gaan zij om met niet-alledaagse situaties? Hebben ze een goede tip voor ons?’

Data en locatie

VvE Belang biedt u dit najaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een inspirerende bestuurdersbijeenkomst. Voor de eerste bijeenkomst, die begin september plaatsvindt, is dat Meerpaal 12, te Oosterhout (Noord-Brabant)

  • 14 september 2022 | 13.30 – 16.30uur

Kosten

De kosten bedragen slechts € 175. Voor dat bedrag krijgt u ook de E-Learning ‘Verantwoord VvE-bestuur’.

Hebt u die E-learning al gevolgd? Dan krijgt u € 50 korting, en betaalt u slechts € 125.

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox