Tweedaagse Vakopleiding – VvE Beheer en Bestuur (Fysiek)

Bij het beheer en het bestuur van een VvE komt heel wat kijken. Zonder goede basis op juridisch, bouwkundig en financieel gebied is een goed beheer en bestuur niet mogelijk. De belangen bij een goed beheer zijn echter groot, niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. Daarom biedt VvE Belang al sinds jaar en dag een gedegen vakopleiding aan over VvE Beheer en Bestuur. Beide bedragen zijn inclusief lunch en lesmateriaal.

€ 1.070,85 incl. BTW

Meld u nu direct aan voor de tweedaagse vakopleiding

Over de opleiding

VvE Opleidingen heeft deze opleiding in haar opleidingen-aanbod opgenomen. Deze opleiding is onontbeerlijk voor iedereen die met VvE Beheer of VvE Bestuur te maken heeft.

Het betreft een tweedaagse vakopleiding. De eerste dag staat in het teken van juridische zaken; de tweede dag gaat over financieel/bouwkundige aspecten van VvE-bestuur en beheer. U kunt ook voor de dagen afzonderlijk inschrijven.

Deze cursus liever online volgen? Dat kan! Let op: U dient voor de online cursus in het bezit te zijn van een laptop of computer met stabiele internetverbinding. Bekijk de webpagina hier.

Data en Locatie

In mei gaat de Tweedaagse Vakopleiding van start. De opleiding zal worden gehouden te Hotel Oud London in Zeist en wordt gehouden van 10:00 tot 16:00 uur.

Maandag 16 mei 2022 – Juridische Aspecten van de VvE

Dinsdag 31 mei 2022 – Bouwkundige/Financiële Aspecten van de VvE

Mocht u tijdens deze data verhinderd zijn, dan is wellicht de E-Learning: Verantwoord VvE-Bestuur een optie voor u.

 • Overzicht prijzen

  Tweedaagse Vakopleiding VvE Beheer en Bestuur:

  Alle prijzen zijn inclusief cursusmateriaal en een uitgebreide lunch.

  Aangesloten bij VvE Belang Niet aangeslotenen
  Eén cursusdag €544,50 incl. BTW €574,75 incl. BTW
  Twee cursusdagen €1.070,85 incl. BTW €1.149,50 incl. BTW

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox