Tweedaagse Vakopleiding – VvE Beheer en Bestuur (Online)

Bij het beheer en het bestuur van een VvE komt heel wat kijken. Zonder goede basis op juridisch, bouwkundig en financieel gebied is een goed beheer en bestuur niet mogelijk. De belangen bij een goed beheer zijn echter groot, niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. Daarom biedt VvE Belang al sinds jaar en dag een gedegen vakopleiding aan over VvE Beheer en Bestuur.

€ 931,00 incl. btw. (10% korting i.c.m. VvE Plus)

Data

Helaas zijn er op dit moment geen data bekend voor deze opleiding. Houdt de website in de gaten.
Zodra nieuwe data beschikbaar komen zullen wij u daarover informeren.

 • Overzicht prijzen

  Online Tweedaagse Vakopleiding VvE Beheer en Bestuur:

  Voor deze cursus dient u in bezit te zijn van een laptop of computer met stabiele internetverbinding.

  Met 10% VvE Plus korting Regulier tarief
  Eén cursusdag €465,50 incl. BTW €517,25 incl. BTW
  Twee cursusdagen €931,00 incl. BTW €1.034,55 incl. BTW

Over de opleiding

VvE Opleidingen heeft deze opleiding in haar opleidingen-aanbod opgenomen. Deze opleiding is onontbeerlijk voor iedereen die met VvE Beheer of VvE Bestuur te maken heeft.

Het betreft een tweedaagse vakopleiding. De eerste dag staat in het teken van juridische zaken; de tweede dag gaat over financieel/bouwkundige aspecten van VvE-bestuur en beheer. U kunt ook voor de dagen afzonderlijk inschrijven.

Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een laptop of computer met stabiele internetverbinding. Liever op locatie? Dat kan! Klik hier om naar de pagina ‘Tweedaagse vakopleiding fysiek’ te gaan.

Onze docenten

John LiewesJohn Liewes is een ervaren allround jurist met onder andere een specialisatie in het bouwrecht en appartementsrecht (VvE). Hij is praktijkgericht en praat met veel enthousiasme over zijn vak. John heeft als jurist verschillende functies vervuld in het bedrijfsleven en bij de overheid. Sinds 2015 is hij werkzaam bij Stichting VvE Belang. Het geven van voorlichting, het adviseren van klanten en het procederen bij de rechtbank behoren hierbij tot zijn kerntaken. Verder is hij leidinggevende van het team van juristen.

 

peter kraakPeter is een zelfstandig ondernemer met een opleiding HTS-bouwkunde. Sinds 1984 is hij werkzaam in vastgoedontwikkeling en -beheer. Vanuit zijn rol als ontwikkelaar is hij betrokken bij het opzetten van VvE’s. Namens grote vastgoedeigenaren vervult hij de rol van opdrachtgever bij onderhoudsprojecten en voert de directie bij de uitvoering van deze werkzaamheden. Werkzaamheden die hij sinds 15 jaar combineert met het opleiden van personeel van vastgoedbeheerders.

 

Cor DomenieCor is een zelfstandig ondernemer met een financieel economische HBO opleiding en al meer dan 30 jaar werkzaam in het vastgoedbeheer. Zijn specialisme is VvE beheer en dan met name de financiële en bestuurlijke onderdelen daarvan. Cor treedt op als VvE coach en ondersteunt VvE’s bij opstart en besluitvorming en geeft projectmatige begeleiding

 

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox