VERZEKERINGEN

Een Vereniging van Eigenaars (VvE) wil haar zaken goed geregeld hebben. Iedere appartementseigenaar heeft er belang bij dat zowel de privé- als de gemeenschappelijke delen verzekerd zijn.

Een opstalverzekering is wettelijk verplicht voor VvE's. Naast de verplichte verzekeringen is het aan te raden om ook collectief naar de overige verzekeringen te kijken. Dit kan veel besparingen opleveren voor alle appartementseigenaars!

VVE MEERKEUZEPOLIS

VvE Belang heeft speciaal voor de bij VvE Belang aangesloten VvE’s samen met Centraal Beheer Achmea de VvE Meerkeuzepolis ontwikkeld.

WELKE VERZEKERINGEN
De volgende verzekeringen vallen onder de ‘VvE Belang-polis’:

• Uitgebreide brand- / stormverzekering
  • Glasverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor de VvE
  • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • ongevallen vrijwilligers

De ‘VvE Belang-polis’ biedt alle zekerheid die een VvE nodig heeft. Bovenstaande verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan. Dus geen dubbele dekkingen of gaten in de dekking! Een pakket op maat dat in vergelijking tot het aanbod van onze concurrenten een besparing van gemiddeld 30 % kan opleveren. Profiteer van deze aantrekkelijke premies.

Informeer eens naar de scherpe premies en de gunstige voorwaarden bij Centraal beheer Achmea:
bel 055 – 579 80 85 of   Vraag nu uw VvE Meerkeuzepolis aan   en vermeld uw aansluitnummer van VvE Belang.

Nog niet aangesloten? Sluit u aan.