VVE BEHEER

Het beheer en/of bestuur van een VvE kan door de leden zelf worden uitgevoerd, maar de VvE kan er ook voor kiezen deze taak uit handen te geven aan een beheerder. Zowel het administratieve als het technische beheer kan worden uitbesteed.

VOORDELEN UITBESTEDEN
Het uit handen geven aan een professionele beheerder heeft een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

• meer kennis van het appartementsrecht
  • onafhankelijkheid, zodat de bewoners onderling elkaar niet hoeven aan te spreken op o.a. wanbetaling
  • tijdbesparing
  • zekerheid van het actief blijven van de VvE
  • meer technische kennis (bij technisch beheer).

Zoek hier een beheerder bij u in de buurt.

Hebt u klachten over uw beheerder? VvE Belang heeft een klachtenlijn waar Verenigingen van Eigenaars en appartementseigenaren hun klachten kunnen deponeren over hun beheerder.

AANBESTEDINGSFORMAT

In het VvE Magazine van februari 2012 stond het artikelRotterdamse VvE's vinden beheerder via transparante aanbestedingsprocedure. Een compleet nieuwe, verfrissende aanpak in het vinden van een goede beheerder

> Lees hier het artikel
> download hier het aanbestedingsformat