OP ZOEK NAAR EEN GOEDE VVE-BEHEERDER?

Kunt u als VvE bestuurder wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kiest u vast voor een professionele VvE Beheerder. Hoe vind u die? Met ons stappenplan helpen wij u alvast op weg.

Stap 1 is dan:     Samenstellen commissie

De ledenvergadering benoemt een commissie die het advies opstelt voor de  algemene ledenvergadering

Stap 2 is dan:    Opstellen keuzecriteria

De commissie stelt een vragenlijst samen. Hierin staan de zaken die voor de VvE van belang zijn. Zoals prijs, service, bereikbaarheid en dergelijke

Stap 3 is dan:    Aanschrijven en selecteren van beheerders

Vervolgens maakt u een lijst met de beschikbare beheerders bij u in de buurt en u bespreekt met deze beheerders uw wensen.

Stap 4 is dan:    Contracteren

U neemt de overeenkomst met de beheerder goed door. Zijn ze akkoord? Dan geen punt. Maar heeft u vragen? Laat deze dan door ons toetsen.

Stap 5 is dan:    Evalueren

Bespreek minimaal 1 keer per jaar de zaken goed door met uw beheerder.

In het cirkeldiagram ziet u de stappen op een rij. Het volledige stappenplan met daarin alle selectiecriteria is een veel uitgebreider document dat wij u graag toesturen.

Als u uw zoektocht gaat starten dan helpen wij u daar graag mee. Hieronder leest u het volledige artikel uit ons magazine van augustus 2017.

Via onze juristen is een volledig stappenplan gemaakt waarmee u een goede keus kunt maken. Dat sturen wij u graag toe.

> Lees hier het artikel

> Vraag het volledige stappenplan op en ga naar het contactformulier (kies voor optie "ALGEMEEN" en geef aan dat u het VvE Beheer stappenplan wil ontvangen)