Vacature: ervaren secretaresse (40u/week)

Geplaatst door Erik Beks (zekervandezaak) op 24-09-2018
NIEUWS >> ALGEMEEN (overal)

Stichting VvE Belang beschikt over een gedegen en specifieke kennis op het gebied van het appartementsrecht en volgt alle ontwikkelingen  hieromtrent op de voet om de kennis up-to-date te houden. VvE Belang zet zich in voor de belangen van VvE’s en appartementseigenaars door de juiste producten en diensten aan te bieden en door te lobbyen in de richting van de Rijksoverheid, lokale overheden en de politieke partijen.

Door zelf te groeien en door voortdurend aansluiting te vinden bij de achterban en de markt, ontwikkelt Stichting VvE Belang zich verder in haar rol van belangenbehartiger, adviseur en voorlichter voor VvE’s en om zodoende te komen tot een optimaal wooncomfort.

Voor versterking van onze secretariaat, waar 3 medewerkers werkzaam zijn,  zijn wij op zoek naar een ervaren secretaresse  (40u/week)

Vereisten

• Een afgeronde secretariële opleiding op HBO-niveau
  • HBO werk- en denkniveau, met afgeronde secretariële opleiding
  • Minimaal 3/5 jaar relevante werkervaring
  • In staat om in grote mate zelfstandig te kunnen opereren, maar ook collegiaal
  • Een dienstverlenende, flexibele en proactieve houding
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift
  • Communicatief vaardig en perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Representatief
  • Leidinggevende ervaring
  • Ervaring met het aansturen van medewerkers;
  • Ervaring in automatisering en ervaring in het werken met een CRM-systeem
  • Uitstekende beheersing van MS Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook);
  • Ondernemend en gedreven, geen 9.00u tot 17.00u mentaliteit

• Alle voorkomende algemene secretariële werkzaamheden;
  • Beantwoording van de telefoon
  • Correcte wijze afhandelen van telefoonverkeer;
  • Projectbegeleiding
  • Secretariële ondersteuning van de bouwkundige en/of juridische afdeling
  • Het uitwerken van offertes van de afdelingen
  • Agendaplanning
  • Ondersteuning van de directie

Wij bieden:

Een leuk en dynamisch team met doorgroeimogelijkheden., met marktconforme arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer Raymond Keulen  0162-469 120.

Uw CV en motivatie kunt u mailen naar keulen@vvebelang.nl  of per post Stichting VvE Belang Postbus 210 4900 AE Oosterhout.

U kunt tot 15 november 2018 reageren op deze vacature. Wanneer de sollicitatietermijn gesloten is, worden alle reacties beoordeeld en volgt er een terugkoppeling vóór of uiterlijk op 30 november 2018.