Vacature ervaren Taxateur/bouwkundige

Geplaatst door Erik Beks (zekervandezaak) op 06-03-2018
NIEUWS >> ALGEMEEN (overal)

Stichting VvE Belang beschikt over een gedegen en specifieke kennis op het gebied van het appartementsrecht en volgt alle ontwikkelingen  hieromtrent op de voet om de kennis up-to-date te houden. VvE Belang zet zich in voor de belangen van VvE’s en appartementseigenaars door de juiste producten en diensten aan te bieden en door te lobbyen in de richting van de Rijksoverheid, lokale overheden en de politieke partijen.

Door zelf te groeien en door voortdurend aansluiting te vinden bij de achterban en de markt, ontwikkelt Stichting VvE Belang zich verder in haar rol van belangenbehartiger, adviseur en voorlichter voor VvE’s en om zodoende te komen tot een optimaal wooncomfort.

Voor versterking van onze productgroep ‘Onderhoud, Wonen & Energiebesparing’ zijn wij op zoek naar een

ervaren taxateur/bouwkundige

Vereisten

• Als register taxateur ingeschreven staan in het register NRVT.
  • Een afgeronde bouwkundige opleiding (minimaal HBO-niveau)
  • Relevante werkervaring binnen het domein van de VvE’s en basiskennis van de regels van het appartementsrecht is een pré
  • Tenminste 3 jaar ervaring als taxateur en bij voorkeur ook als bouwkundig adviseur
  • Ervaring met het opstellen van MJOP’s voor appartementencomplexen en het uitbrengen van bouwkundige adviezen is een pré.
  • In staat om in grote mate zelfstandig te kunnen opereren, maar ook collegiaal
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift
  • Representatief
  • Ondernemend en gedreven, geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit

Werkzaamheden

• Het taxeren van appartementengebouwen. Doel van de taxatie is het bepalen van de herbouwwaarde ten behoeve van de opstalverzekering.
  • Het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen.
  • Het uitvoeren van bouwkundige inspectie.
  • Het voeren van overleg met aangesloten VvE’s
  • Het volgen van marktontwikkelingen op het gebied van bouwkunde en taxaties van vastgoed en waar mogelijk dit vertalen naar nieuwe/extra dienstverlening aan de VvE’s.

Wij bieden:

• Een leuk en dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.
  • Markconforme arbeidsvoorwaarden
  • Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer ir. Ruud Kooman

Uw CV en motivatie kunt u mailen naar keulen@vvebelang.nl  of per post naar