JAARCONGRES VVE BELANG

Op maandag 3 december 2018 zal het Jaarcongres plaatsvinden in het NBC te Nieuwegein

De sprekers op het VvE Belang Jaarcongres 2018:

Diederik Samson

Voormalig PvdA-leider ir. Diederik Samsom gaf dit voorjaar leiding aan de sectortafel Gebouw Omgeving in het kader van het Klimaatakkoord. Op 10 juli jl. werden de hoofdlijnen voor het sectorakkoord gepubliceerd. In zijn presentatie op het Jaarcongres gaat Diederik Samsom in op deze hoofdlijnen en kan hij hopelijk aangeven op welke manier de VvE de verduurzaming van haar complex kan financieren. Samsom: "Natuurlijk vinden de meeste mensen hun leven al ingewikkeld genoeg zonder het vraagstuk van verduurzaming. Maar het is zonneklaar dat je energierekening daalt als je minder energie verbruikt in een goed geïsoleerde woning die gebruik maakt van voordelige, hernieuwbare energie."

Wim Daniëls

Wim Daniëls, schrijver en theaterman geeft op humoristische wijze zijn mening over allerlei onderwerpen, die in veel gevallen met taal te maken hebben. Dit jaar verscheen zijn succesvolle boek " De lagere school; toen bijna alles nog heel anders was". Op 17 september kwam het boek  " DE MULO", de school waar je echt wat leerde" uit.

Daniëls: " Als je de taal weet te ontmaskeren, kom je dichter bij de taal en kun je er beter mee uit de voeten." Het thema van zijn presentatie is grotendeels een verrassing, want Daniëls houdt van improviseren, maar: " Ik hoop dat mijn publiek zich gaat verwonderen over taal".

Het Jaarcongres is het evenement voor de aangesloten VvE`s en appartementseigenaren.

Binnenkort ontvangen zij een persoonlijke uitnodiging.