JAARCONGRES VVE BELANG

Op 28 november 2016 heeft het Jaarcongres plaatsgevonden in het NBC te Nieuwegein.

Deze dag, speciaal voor aangeslotenen, was een zeer groot succes. Wij hebben meer dan 1000  gasten mogen verwelkomen .

Wij danken u allen voor uw aanwezigheid.

De sprekers op het VvE Belang Jaarcongres 2016:

Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet is bij de meesten van ons bekend als oud-voorzitter van de Tweede Kamer. Momenteel vervult ze diverse andere functies. Gerdi Verbeet is ook appartementseigenaar (in Amsterdam), en dus lid van een VvE. Op het Jaarconges zal ze het hebben over zeggenschap, democratie en de waarde van vrijwilligerswerk. Ongetwijfeld heeft ze ook dan nog een aantal goede tips voor VvE-bestuurders, onder het motto: "Zorg dat je elkaar altijd heel houdt. En vergeet niet dat de bestuurders dit werk doen als vrijwilliger. De VvE-leden mogen hen wel heel erg dankbaar zijn!"

Thomas Rau

Architect Thomas Rau staat in binnen- en buitenland bekend als visionair op het gebied van duurzaamheid en de circulaire economie. Hij is niet bang om stevige uitspraken te doen: "Waarom nemen we de noodzakelijke stappen niet? Omdat we niet willen!" Rau pleit voor een "materialenpaspoort" omdat de grondstoffen die we zo hard nodig hebben, in snel tempo opraken. Ook voor de VvE die een toekomstbestendige renovatie van haar complex overweegt, heeft Thomas Rau nog wel een paar tips. Tip: neem pen en papier mee!

Op maandag 4 december 2017 zullen wij wederom een Jaarcongres organiseren voor onze aangeslotenen. Zodra onze sprekers bekend zijn zullen wij dit op onze site vermelden.