Vacature: Bouwkundig Adviseur

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je werken in een omgeving passend bij jouw bouwkundige expertise? Ben jij bedreven in jouw vakgebied en wil je hiermee van meerwaarde zijn voor duizenden appartementseigenaars en VvE’s? Dan zoeken wij elkaar.

VVE Belang is de grootste belangenorganisatie die zich specifiek richt op de Vereniging van Eigenaars. Daardoor zijn we hét kenniscentrum en dé onafhankelijke belangenbehartiger voor de Vereniging van Eigenaars in Nederland. Wij weten alles op het gebied van wet- en regelgeving, onderhoud, beheer en bestuur, financiën, duurzaamheid en veiligheid.

Onze missie is door het vergroten van  kennis, belangenbehartiging, dienstverlening en het geven van voorlichting de Vereniging van eigenaars in Nederland op hun best te laten functioneren. Wij zijn daarbij  betrouwbaar, onafhankelijk, deskundig en actueel, innovatief en kwaliteit- en klantgericht.

De onderwerpen ‘onderhoud’ en ‘verduurzaming’ zijn actueler dan ooit. Daarom breidt de bouwkundige afdeling van VvE Belang zich uit. Wij zijn per direct op zoek naar:

Bouwkundig adviseur

Wat ga je bij ons doen

Je bent onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen, het uitvoeren van bouwkundige inspecties, het schrijven van werkomschrijvingen en je coacht en begeleidt VvE’s bij het uitvoeren van onderhoudstrajecten. Eventueel laat je jouw presentatievaardigheden spreken bij het geven van voorlichting aan bewoners en bestuurders.

Dit vind je leuk om te doen

• Onderweg zijn voor het uitvoeren van inspecties door heel Nederland. Dat betekent dat je soms een eind moet rijden.
  • Techniek in begrijpelijke taal uitleggen aan bewoners en bestuurders.
  • Het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, rapportages of werkomschrijvingen.
  • Jouw klanten en teamgenoten iedere dag een beetje beter maken.
  • Het verbeteren van de diensten en het proces voor de klant én voor VvE Belang.

Herken jij je in dit profiel?

• Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau,
  • Je hebt werkervaring als bouwkundige,
  • Interesse en/of werkervaring met VvE’s en het appartementsrecht is een pré,
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift,
  • Een goede balans tussen teamgerichtheid en zelfstandigheid,
  • Collegiaal en een gezonde dosis humor,
  • Ondernemend en gedreven.

Wat mag je van ons verwachten?

• Een gezellig en ervaren team.
  • Goede koffie in ons kantoor in Oosterhout.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Ruimte om vak gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen.
  • Mogelijkheid tot een leaseauto, laptop en telefoon.

Meer informatie over deze functie of een kop koffie drinken? Neem contact op met Jacco van de Sandt van de afdeling bouwkunde op 0162-469 120. Liever direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv naar vandesandt@vvebelang.nl

Klik hier om te reageren

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox