Vacature: Ervaren Bouwkundige / Energieadviseur

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je werken in een dynamische omgeving? Ben jij bedreven in jouw vakgebied en wil je hiermee van meerwaarde zijn voor duizenden appartementseigenaars en VvE’s? Zoek niet verder.

VvE Belang is de enige belangenorganisatie die zich specifiek richt op de Vereniging van Eigenaars en is daarmee hét grootste kenniscentrum en dé onafhankelijke belangenbehartiger voor de Vereniging van Eigenaars in Nederland. Uniek is onze toegevoegde waarde op het gebied van wet- en regelgeving, onderhoud, beheer en bestuur, financiën, duurzaamheid en veiligheid hetgeen leidt tot meer woongenot en deskundigheid.

Onze missie is door middel van kennis, belangenbehartiging, dienstverlening en voorlichting de Vereniging van eigenaars in Nederland goed te laten functioneren.

Kernwaarden daarbij zijn: betrouwbaar, onafhankelijk, deskundig en actueel, innovatief en kwaliteit- en klantgericht

De onderwerpen ‘Bouw’ en ‘Energie’ zijn actueler dan ooit. Daarom breidt de bouwkundige afdeling van VvE Belang zich uit. Wij zijn per direct op zoek naar:

Ervaren Bouwkundige / Energie adviseur

Wat houdt je functie in?

Je houdt je in je werk bezig met het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen, het uitvoeren van bouwkundige inspecties, het schrijven van werkomschrijvingen en het opstellen van energiebesparingsadviezen. Je coacht en begeleidt VvE’s bij het uitvoeren van onderhouds- en verduurzamingstrajecten. Je laat jouw presentatievaardigheden spreken bij het geven van voorlichting, dan kan zijn middels cursussen en presentaties bij afzonderlijke VvE’s of tijdens (landelijke) voorlichtingsdagen, congressen en overige bijeenkomsten.

Herken jij je in dit profiel?

• Minimaal HBO Bachelor in een Bouwkundige studierichting
  • Het bezit van een diploma EPA-adviseur (EPA-W) is een pré
  • Ten minste 3 jaar werkervaring als bouwkundige en/of energieadviseur; affiniteit met en werkervaring op het domein ‘VvE’s’ is een pre, evenals basiskennis van appartementsrecht
  • Ervaring met het opstellen van MJOP’s en Energie-besparingsadviezen
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift
  • Een goede balans tussen teamgerichtheid en zelfstandigheid
  • Collegialiteit en een gezonde dosis humor
  • Ondernemend en gedreven

Wat mag je van ons verwachten?

• Een gezellig, dynamisch en ervaren team
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Een geheime snoep-la (de Twixen zijn op)
  • Werken voor een toonaangevende organisatie
  • Ruimte om vak gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen
  • Mogelijkheid tot een leaseauto, laptop en telefoon

Meer informatie over deze functie of wil je direct solliciteren? Neem contact op met Ruud Kooman, Manager van de afdeling Bouwkunde op 0162-469 120. Geïnteresseerd in de functie? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief.

Klik hier om te reageren

Stichting VvE Belang

t.a.v. Dhr. Kooman

4900 AE Oosterhout

Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox