Voorlichtingsbijeenkomst en cursus Gemeente Barendrecht

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Barendrecht biedt VvE Belang een GRATIS verduurzamingstraject aan met voorlichtingsbjeenkomsten en een cursus. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!
Onderstaand kunt u uzelf aanmelden voor de driedaagse verdiepingscursus!

Gratis(!)

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Let op: Wilt u samen met iemand de cursus volgen, dan dient deze persoon zich in een apart formulier aan te melden. Extra aanmeldingen in dit ''opmerkingen''-veld, kunnen wij niet op de lijst plaatsen. Daarnaast vragen we u om alstublieft met maximaal drie personen van dezelfde VvE mee te doen met de cursus. Zo kunnen we meer VvE's de mogelijkheid bieden om mee te doen. Bij voorbaat dank.
Aanwezig dag 1*
Aanwezig dag 2*
Aanwezig dag 3*
Privacy*
Marketing

 

“Er werd duidelijk beschreven welke stappen we op welk moment in het verduurzamingstraject moeten nemen.”

– Cursist gemeente Barendrecht (nov. 2023)

 


Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Kom dan naar de cursus ”VvE Verduurzamen”  En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

 

Maandag 30 september 2024 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Locatie: Gemeente Barendrecht – Binnenhof 1, 2991 AA Barendrecht

Maandag 7 oktober 2024 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex.

Locatie: IcDuBo Woonwijzerwinkel – Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam (We vragen u hier met eigen vervoer naartoe te komen)

Dinsdag 22 oktober 2024 – 13:00u – 17:00u: Energetische en procesmatige aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Locatie: Gemeente Barendrecht – Binnenhof 1, 2991 AA Barendrecht

 

Aanmelden voor de cursus kan bovenaan deze pagina.

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox