Voorlichtingsbijeenkomst en cursus Gemeente Barendrecht

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Barendrecht biedt VvE Belang een GRATIS voorlichtingsbijeenkomst 'Zonnepanelen op VvE-daken' aan met een aansluitende driedaagse verdiepingscursus. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!

Gratis(!)

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Let op: Als u samen met iemand de voorlichtingsbijeenkomst wilt volgen, dient deze persoon zich in een apart formulier aan te melden. Extra aanmeldingen in dit ''opmerkingen''-veld, kunnen wij niet op de lijst plaatsen. Zo blijft het voor ons ook overzichtelijk. Bij voorbaat dank!
Indien er bijzonderheden zijn inzake uw aanmelding verzoeken wij u contact op te nemen met de VvE Belang Helpdesk.
Privacy*
Marketing

Wilt u ook leren hoe u uw VvE kunt verduurzamen? Meld u dan vandaag nog aan voor onze GRATIS voorlichtingsavonden en ontdek de mogelijkheden voor uw VvE. Wees erbij en neem de eerste stap naar een duurzame toekomst voor uw VvE-gebouw!

 

“Er werd duidelijk beschreven welke stappen we op welk moment in het verduurzamingstraject moeten nemen.”

– Cursist gemeente Barendrecht (nov. 2023)

 


Voorlichtingsbijeenkomst: Zonnepanelen op VvE-daken

12 maart – 19:30u – 21:30u: In de presentatie ‘Zonnepanelen op VvE-daken’ nemen we u mee in de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij laten we ook voorbeeldberekeningen en subsidieregelingen zien, zoals bijv. de SCE-regeling. Aan het einde van de voorlichtingsbijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om u aan te melden voor de volgende stap: de driedaagse vervolgcursus.

Locatie: Binnenhof 1, 2991 AA Barendrecht

 


Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavonden bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

U kunt op dit moment nog niet aanmelden voor de cursusronde. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst krijgt u als eerste het seintje om aan te melden voor de cursusdagen. Anders dan bij de voorlichtingsbijeenkomsten is dat de plaatsen bij de cursusronde beperkt zijn.

4 april 2024 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Locatie: Binnenhof 1, 2991 AA Barendrecht

11 april 2024 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex.

Locatie: IcDuBo Woonwijzerwinkel – Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam (We vragen u hier met eigen vervoer naartoe te komen)

25 april 2024 – 13:00u – 17:00u: Energetische en procesmatige aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Locatie: Binnenhof 1, 2991 AA Barendrecht


 

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox