Laatste nieuws

VvE Kennisbank

Webinar: De AVG Richtlijn

Hoe voldoet u aan de privacywetgeving? Met ons webinar 'de AVG Richtlijn' bent u op de hoogte van alle eisen.

Lees meer

Steeds meer VvE’s willen laadpalen

Uit onderzoek van laadpuntenadviseur VVE Laadloket blijkt dat 63 procent van de VvE-leden het een goed idee vindt om de laadinfrastructuur te laten regelen door de VvE. Hebt u ook belangstelling voor de aanleg van laadpunten? Lees dan vooral verder

Lees meer

4 miljard euro voor verduurzaming; Nationaal Isolatieprogramma

Er komt 4 miljard euro vrij tot 2030 voor het NIP, het Nationaal Isolatieprogramma. Dat blijkt uit de brief aan de Tweede Kamer van 1 april j.l.

Lees meer

Fysiek vergaderen; het kan weer!

Is het ook voor u veel te lang geleden dat u uw medebewoners hebt ontmoet in een Algemene Ledenvergadering? En zijn daardoor belangrijke besluiten niet genomen? Goed nieuws: fysiek vergaderen kan weer!

Lees meer

We moeten sparen in het reservefonds, maar onze bank doet moeilijk..

Banken hebben meerdere activiteiten. De meest eenvoudige is het reguliere betalingsverkeer. Helaas blijkt dat niet zo eenvoudig als het gaat om de specifieke eisen voor de VvE. De kosten voor een betaalpakket zijn hoog, en banken liggen dwars als het om het twee-handtekeningensysteem gaat.

Lees meer

Geluidsoverlast door harde vloeren binnen de VvE

Geluidshinder is hét probleem van veel appartementseigenaars. Met name muziek, loopgeluiden en klussen. Dat staat in de top-5 die de Nederlandse Stichting Geluidshinder heeft aangelegd. Aan die overlast is best wat te doen.

Lees meer

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox