OVER ONS

VVE BELANG BIEDT U VELE VOORDELEN.
Lagere lasten, minder zorgen, meer woongenot!

Woonplezier reikt verder dan het leven binnen de muren van uw woning. Dat geldt ook - en nog veel sterker - als u eigenaar van een appartement bent. Dan bent u immers samen met de andere eigenaren verantwoordelijk voor het hele gebouw: het beheer, het onderhoud, de leefbaarheid en de veiligheid. Hoe beter alles geregeld is, hoe groter het woongenot.

Het goed beheren van een VvE vereist kennis van regelgeving en inzicht in processen waarmee u niet elke dag te maken krijgt. Veel VvE’s worstelen dan ook met tal van vragen. ‘Kunnen we besluiten nemen, als niet iedereen op de Algemene Ledenvergadering is?’ ‘Mag ik mijn appartement verhuren?’ ‘Hoe regel je de gemeenschappelijke uitgaven?' 'Kunnen we collectief inkoopvoordeel boeken?'

Het appartementsrecht is gecompliceerd en roept vaak vragen en problemen op. Stichting VvE Belang beschikt over een gedegen en specifieke kennis op het gebied van het appartementsrecht en volgt alle ontwikkeling hieromtrent op de voet om de kennis up-to-date te houden. VvE Belang zet zich in voor de belangen van VvE’s en appartementseigenaars in de huidige en nieuwe regel – en wetgeving van het appartementsrecht in de politiek en naar marktpartijen.

Door zelf te groeien en door voortdurend aansluiting te vinden bij de achterban en de markt, ontwikkelt Stichting VvE Belang zich verder in haar rol van belangenbehartiger, adviseur en voorlichter voor VvE’s en om zodoende te komen tot een optimaal wooncomfort.

SLUIT U AAN EN PROFITEER VAN DE VELE VOORDELEN:

• Juridische en bouwkundige advisering en ondersteuning, inclusief gratis telefonische helpdesk
  • Incassosupport, op basis van no cure no pay
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop, uw voordeel kan oplopen tot 1500 euro per jaar!
  • Voorlichting en deskundigheidsbevordering van VvE’s
  • Abonnement op het kwartaalblad VvE Magazine, met actueel nieuws en interessante aanbiedingen
  • En veel meer!

Kortom: hoe u het ook bekijkt,  aansluiting bij VvE Belang loont altijd! Uw voordelen: lagere lasten, minder zorgen en - als u uw VvE goed beheert - nog meer woongenot!

Sluit u aan!

Of bel 0162-469120 en vraag - geheel vrijblijvend - om het informatiepakket. U ontvangt dan bovendien gratis het meest recente exemplaar van VvE Magazine.

ONZE MENSEN

RAYMOND KEULEN

Algemeen Directeur

MR. KEES OOMEN

Directeur Organisatie & Public Affairs

MR. ASTRID LUIJK

MR. JOHN LIEWES

JOLANDA VAN DE WETERING

IR. RUUD KOOMAN

Manager Productgroep Onderhoud, Wonen en Energie

ING. GERARD GROENENDIJK RT

Bouwkundig adviseur/taxateur

ING. JACCO VAN DE SANDT

Adviseur Bouwkunde en duurzaamheid

MANDY SCHILTE

ANNEMARIE HOFLAND

ÖZLEM SAVASLI

ONZE ORGANISATIE

RAAD VAN AANGESLOTENEN

De Raad van Aangeslotenen (RvAG) van VvE Belang fungeert als klankbord. Daarmee is de RvAG een belangrijke schakel tussen de organisatie en de achterban. Momenteel bestaat de RvAG uit zes betrokken VvE-bestuurders, die regelmatig met de directie van VvE Belang van gedachten wisselen over actuele onderwerpen, zoals zelfbestuur door VvE’s, nieuwe wet- en regelgeving, beheer van de VvE etc. De RvAG vormt voor VvE Belang een extra instrument om VvE’s optimaal te ondersteunen. Ervaringen uit de praktijk zijn daarvoor van groot belang.
U kunt uw vragen aan de Raad stellen op rvag@vvebelang.nl.

Raad van Beleid en Strategie (RvBS)

De Raad van Beleid en Strategie van VvE Belang houdt toezicht op de wijze waarop de stichting haar doelen realiseert. De RvBS wordt gevormd door prominenten op het gebied van VvE en VvE-beheer. De Raad adviseert het bestuur en de directie van VvE Belang over de hoofdlijnen van het beleid en over specifieke aspecten van dit beleid.