Juridisch

Juridisch advies

Misschien raakt ook uw VvE verwikkeld in een lastige juridische kwestie, of wellicht heeft u simpelweg een juridische vraag waarover u graag specialistisch advies krijgt. Dan kunt u de hulp van de Juridische Dienst van VvE Belang goed gebruiken. U vraagt schriftelijk juridisch advies gemakkelijk aan bij de juristen van VvE Belang. Hiervoor betaalt u als aangeslotene van VvE Belang het gereduceerde uurtarief.

162,50 /uur incl. btw.

Lees meer

Opstellen Huishoudelijk Reglement

In het huishoudelijk reglement van uw VvE regelt u veel belangrijke zaken. Om te voorkomen dat u bepalingen opneemt die in strijd zijn met het splitsingsreglement of belangrijke onderdelen over het hoofd ziet, schakel een jurist in van VvE Belang.

Actie: Nu voor €699,- i.p.v. €945,-*

Lees meer

Screening Huishoudelijk Reglement

Veel huishoudelijk reglementen zijn in een ver verleden opgesteld en af en toe aangepast. In de praktijk staan in veel huishoudelijk reglementen nogal wat afspraken die helemaal niet geldig zijn. VvE Belang kan uw reglement screenen op veelvoorkomende issues.

Actie: Nu voor € 499,- i.p.v. €630,-*

Lees meer

Screening Overeenkomst

Als bestuurder krijgt u vaak te maken met opdrachtovereenkomsten en (beheer)contracten. Maar wat moet er nu precies in zo'n contract worden opgenomen? Welke voorwaarden zijn van belang? En waar moet u op letten als bestuurder?

407,- incl. btw. (Gratis in het VvE PlusPakket)

Lees meer

Opstellen Gebruiksovereenkomst

De vergadering verleent toestemming voor de plaatsing van bijvoorbeeld een airconditioning, zonnescherm, zonnepanelen of een traplift. Echter kan ze daaraan ook voorwaarden verbinden, bijvoorbeeld ten aanzien van aansprakelijkheid en onderhoud. Afspraken over die voorwaarden kunnen worden vastgelegd in een zogenaamde gebruiksovereenkomst.

326,- incl. btw. (Gratis in het VvE PlusPakket)

Lees meer

VvE Incasso Support

‘Vergeten’ de leden van uw VvE ook wel eens hun periodieke bijdrage te betalen? En ziet u op tegen de problemen die daardoor ontstaan? Schakel dan VvE Incasso Support in. Wij verzorgen de hele incassoprocedure voor u. Het voortraject geschiedt op basis van no cure – no pay.

No-cure-no-pay (zie voorwaarden)

Lees meer

Rechtsbijstand bij geschillen

Is een gang naar de rechter of de Raad van Arbitrage voor de Bouw onvermijdelijk? Schakel onze juristen in: zij kunnen voor u procederen. Dat kan ook via uw rechtsbijstandverzekering. Bij VvE Belang betaalt u geen eigen risico.

162,50 /uur incl. btw.

Lees meer

Voorzitter van de Vergadering

Heeft uw VvE behoefte aan meer structuur in de VvE-vergadering? Of staan er lastige kwesties op de agenda? Zijn er onderlinge spanningen? Dan kan (tijdelijke) professionele ondersteuning bij de vergadering prettig zijn.

587,- incl. btw. (excl. reiskosten a € 0,19/km en parkeerkosten)

Lees meer

Jurist op bezoek

De juristen van VvE Belang komen tegen een aantrekkelijk tarief bij u op bezoek om de juridische kwesties waarmee u worstelt, te bespreken.

525,- incl. btw.

Lees meer

Jurist Online

U zit met een lastig juridisch probleem en u wilt dat graag één-op-één bespreken met een jurist, maar kunt - of wil - niet fysiek afspreken? Dan is ‘Jurist Online’ uw oplossing.

326,- incl. btw.

Lees meer
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk