Bouwkundig Loket

Samen bent u verantwoordelijk voor het onderhoud en de veiligheid van het complex. De bouwkundige afdeling van VvE Belang biedt ondersteuning en maatwerk diensten voor de uitdagingen binnen uw VvE. Zo bent u verzekerd van een comfortabel en veilig pand.

MJOP – Meerjarenonderhoudsplan

Een meerjaren onderhoudsplan - ofwel - MJOP is een document waarin staat welk onderhoud de komende jaren aan uw appartementencomplex moet plaatsvinden. In de bijbehorende meerjarenonderhoudsbegroting staan de kosten die daarmee gemoeid zijn. Voor een VvE is een MJOP hét document bij uitstek om onderhoud en kosten in kaart te brengen en te plannen.

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

Actualiseren Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Volgens de wet dient u elk jaar 0,5% van de herbouwwaarde van uw gebouw te sparen, óf een actueel meerjarenonderhoudsplan (MJOP) te hebben. Indien u heeft gekozen voor een MJOP dient u deze minimaal elke 5 jaar te actualiseren. Een VvE Belang MJOP kunnen wij altijd actualiseren. Geen VvE Belang MJOP en toch laten actualiseren? Gebruik onderstaande offerteknop, dan toetsen wij of uw MJOP voldoet aan de kwaliteitseisen voor actualisatie. Met een MJOP actualisatie van VvE Belang weet u dat uw onderhoud en planning zorgvuldig gebeurt en u niet voor verrassingen komt te staan.

Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

Module Bouwkundige Ondersteuning (MBO)

Een Vereniging van Eigenaars heeft als belangrijkste taak: het kostbare bezit van haar leden goed onderhouden. Dit betekent niet alleen dat het onderhoud tijdig uitgevoerd moet worden, maar ook dat de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden goed moet zijn. Dan staat u voor de vraag: hoe bewaken we dat hele proces én de kwaliteit van het onderhoud?

v.a. 625,- /jaar incl. btw.

Lees meer
Lees meer

DMJOP – Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan

Slimme VvE’s combineren het reguliere grootonderhoud met de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Dat werkt niet alleen kostenbesparend; het is ook makkelijker om deze maatregelen te nemen.
Om u inzicht te geven in de kosten én de besparingen, stellen we een ‘Groen’ ofwel ‘Duurzaam’ Meerjarenonderhoudsplan op. U komt hier verschillende afkortingen voor tegen zoals GMJOP en DMJOP. Wij hanteren vanaf hier ‘DMJOP‘.

Wachtlijst - Prijs op aanvraag

Lees meer
Lees meer

Veiligheidsscan Brandveiligheid

Gemiddeld breekt elke dag ergens in Nederland brand uit in een appartementencomplex. Vaak met ingrijpende gevolgen. Zowel 'jonge' als oudere gebouwen blijken in veel gevallen niet aan de elementaire eisen van brandveiligheid te voldoen. Hoe staat het ervoor met de brandveiligheid in úw complex? Laat dat controleren!

v.a. 850,- incl. btw.

Lees meer
Lees meer

Verbeterplan Brandveiligheid

VvE Belang en het Adviescentrum Brandveilig Wonen (ACBW) bieden u de mogelijkheid om uw appartementencomplex voor een aantrekkelijk bedrag te laten controleren op brandveiligheid. Dankzij de samenwerking met het ACBW weet u zeker dat u een onafhankelijke beoordeling krijgt. U krijgt een goed advies om uw gebouw nog veiliger te maken. Zo profiteert uw VvE van een mooie aanbieding én wonen alle bewoners in een brandveilig pand!

v.a. 2.330,- incl. btw.

Lees meer
Lees meer

VvE Belang OnderhoudsCertificaat

Een goed functionerende VvE draagt bij aan de waarde en verkoopbaarheid van een appartement. Maar hoe toont u aan dat uw VvE goed functioneert? Hiervoor heeft VvE Belang samen met SKG-IKOB het VvE Belang OnderhoudsCertficaat ontwikkeld.

199,- Per twee jaar/ incl. btw

Lees meer
Lees meer
Voor alle VvE’s die niet voldoende kennis ‘in huis’ hebben op bouwkundig gebied, is er de bouwkundige afdeling van VvE Belang. De bouwkundigen bieden u alle ondersteuning die u nodig hebt op het gebied van onderhoud, brandveiligheid en andere bouwkundige zaken.
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk