Energie

Adviesrapport zonnepanelen

Het totaaltraject van de VvE Zonnecoach bestaat uit drie trajecten. Het is ook mogelijk om alleen het eerste traject af te nemen. U krijgt dan een uitgebreid adviesrapport met daarin o.a. een business case zonnepanelen, legplan en dakscan, en antwoord op veelgestelde vragen, zoals saldering en BTW

V.a. €795,- incl. btw.

Lees meer

Onafhankelijk energieadvies

Een goed energieadvies is onmisbaar als u uw gebouw en de appartementen wilt gaan verduurzamen. De gecertificeerde EPA-adviseurs van VvE Belang zijn dé partners om samen met u tot een duurzaam gebouw te komen. Voor de samenstelling van dit advies worden alle relevante onderwerpen onderzocht die voor de VvE van belang kunnen zijn om het gebouw te verduurzamen. De volgende onderwerpen worden in het advies behandeld: isolatie van gevels, vloeren en daken, kozijnen en beglazing, ventilatie, energieopwekking en het verwarmingssysteem.

Prijs op aanvraag

Lees meer

Groen Meerjarenonderhoudsplan (GMJOP)

Slimme VvE’s combineren het reguliere grootonderhoud met de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Dat werkt niet alleen kostenbesparend; het is ook makkelijker om deze maatregelen te nemen.

Prijs op aanvraag

Lees meer

VvE Zonnecoach

Wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw VvE? Wij kunnen u professioneel begeleiden: van advies, besluitvorming tot en met de selectie van de beste installateur. De VvE Zonnecoach biedt persoonlijke, onafhankelijke en deskundige begeleiding van uw VvE.

v.a. 1795,- incl. btw.

Lees meer

Quickscan Zonnepanelen

De Quickscan Zonnepanelen is speciaal voor VvE’s die eerst willen verkennen wat de globale mogelijkheden zijn van zonnepanelen op hun complex. De zonnecoach kan dit onderzoek volledig op afstand uitvoeren en persoonlijk contact bij u op locatie is niet nodig. De zonnecoach maakt wel graag per telefoon of video met u contact.

v.a. 195,- incl. btw.

Lees meer

Campagnebox Verduurzaming

Om te voorkomen dat uw voorstel voor zonnepanelen wordt afgewezen, heeft de VvE Zonnecoach een methode bedacht die werkt: De Campagne. In deze periode worden de leden geïnformeerd én geraadpleegd. Zo krijgt u vooraf een goed beeld van de haalbaarheid van uw plannen.

Komt uit: Voorjaar 2022

Lees meer

Voordelige energie-inkoop (VvE EnergieSelect)

Voordelig energie inkopen voor de gemeenschappelijke gedeelten en de collectieve stookinstallaties? Dat kan via VvE EnergieSelect. Ook úw VvE kan enorme kostenbesparingen realiseren!

Prijs op aanvraag

Lees meer

Lichtbesparingsplan

Ook uw VvE kan waarschijnlijk flink besparen op de verlichtingskosten voor de algemene ruimtes: de entree, de lift(en) en eventueel de parkeergarage. Bijvoorbeeld door de toepassing van ledverlichting. Die investering verdient u veelal in korte tijd terug. Maar er is veel meer mogelijk. Vraag daarom het GRATIS lichtbesparingsplan aan. Let op: deze scan wordt uitgevoerd door de firma: Lightly.

Gratis(!)

Lees meer
Verduurzamen is niet alleen goed voor de omgeving, maar op termijn ook voor uw portemonnee. Maar niemand zegt dat het eenvoudig is. De termen vliegen ons om de oren: ‘van het gas af’, ‘energieneutraal in 2050’, ‘elektrisch rijden heeft de toekomst’, ‘fossielvrij leven’. En dan zijn er ook nog de plannen rond laadpalen, zonnepanelen en windparken. U hebt er een dagtaak aan om deze onderwerpen te volgen. Goed nieuws: dat hoeft niet. De specialisten van VvE Belang doen dit voor u!
Hulp nodig icon

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ga dan voor meer informatie naar onze helpdesk pagina. Onze helpdesk is er voor al uw vraagstukken m.b.t. Juridische, Bouwkundige en Energie vragen.

Naar de helpdesk

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox