Voorlichtingsbijeenkomst en cursus Gemeente Maashorst

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Maashorst biedt VvE Belang een GRATIS verduurzamingstraject aan. De eerste stap van dit traject zijn de boeiende 'Verduurzamen - Tips en valkuilen' en 'Zonnepanelen op VvE-daken' voorlichtingsavonden, die u kosteloos kunt bijwonen. Tijdens deze avonden leert u alles over verduurzaming en krijgt u de kans om GRATIS deel te nemen aan een verdiepingscursus na afloop. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!

Gratis(!)

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

 

“Er werd uitgebreide en diepgaande informatie gegeven die door de presentatie geen seconde verveelde.”

– Cursist gemeente Venlo


Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

16 november 2023 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Locatie: Gemeentehuis Maashorst – Markt 145, 5401 EJ, Uden

30 november 2023 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Locatie: Gemeentehuis Maashorst – Markt 145, 5401 EJ, Uden

14 december 2023 – 13:00u – 17:00u: Energetische en procesmatige aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.

Locatie: Gemeentewerf (hockeyweg 3, 5405 NC Uden)

Aanmelden voor de cursussen kunt u hier.


Stel u voor hoe uw VvE kan profiteren van lagere energiekosten, meer comfort en een bijdrage aan een beter milieu. Door deel te nemen aan onze voorlichtingsavond kunt u uw verlangen om uw VvE-gebouw te verduurzamen realiseren en de voordelen ervan plukken.

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavonden bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

Wilt u ook leren hoe u uw VvE kunt verduurzamen? Meld u dan vandaag nog aan voor onze GRATIS voorlichtingsavonden en ontdek de mogelijkheden voor uw VvE. Wees erbij en neem de eerste stap naar een duurzame toekomst voor uw VvE-gebouw!

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox