Voorlichtingsbijeenkomst en cursus Gemeente Maashorst

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Maashorst biedt VvE Belang u een GRATIS verduurzamingstraject aan met voorlichtingen en een verdiepingscursus. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!

Gratis(!)

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Let op: Wilt u samen met iemand de cursus volgen, dan dient deze persoon zich in een apart formulier aan te melden. Extra aanmeldingen in dit ''opmerkingen''-veld, kunnen wij niet op de lijst plaatsen. Daarnaast vragen we u om alstublieft met maximaal drie personen van dezelfde VvE mee te doen met de cursus. Zo kunnen we meer VvE's de mogelijkheid bieden om mee te doen. Bij voorbaat dank.
Aanwezig dag 1*
Aanwezig dag 2*
Aanwezig dag 3*
Privacy*
Marketing

 

“Wat ik fijn vond is dat de cursus zeer interactief is. Daarnaast is het ook erg fijn om met andere mede VvE-eigenaars te kunnen spreken.”

– Cursist gemeente Maashorst (cursusronde nov. 2023)


Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan? Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavonden bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

Er is op dit moment nog geen nieuwe cursusronde gepland. U kunt uzelf bovenstaand aanmelden voor de wachtlijst. U krijgt dan bericht van ons wanneer we een nieuwe cursusronde voor u ingepland hebben.

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox