Informatiebijeenkomst Gemeente Maashorst

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Maashorst biedt VvE Belang een GRATIS verduurzamingstraject aan. De eerste stap van dit traject zijn de boeiende 'Verduurzamen - Tips en valkuilen' en 'Zonnepanelen op VvE-daken' voorlichtingsavonden, die u kosteloos kunt bijwonen. Tijdens deze avonden leert u alles over verduurzaming en krijgt u de kans om GRATIS deel te nemen aan een verdiepingscursus na afloop. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!

Gratis(!)

Bent u een VvE-bestuurder of bewoner in de gemeente Maashorst? Wilt u graag uw gebouw verduurzamen en de kansen ontdekken die daarbij komen kijken? Dan heeft VvE Belang namens de Gemeente Maashorst iets interessants voor u! Kom naar onze GRATIS voorlichtingsavonden ‘Verduurzamen – Tips en valkuilen’ en ‘Zonnepanelen op VvE-daken’, waar we u de inzichten en handvatten bieden om succesvol te verduurzamen. Mis het niet en ontdek hoe uw VvE kan profiteren van duurzame initiatieven tijdens deze informatieve avond!

“Er werd uitgebreide en diepgaande informatie gegeven die door de presentatie geen seconde verveelde.”

– Cursist gemeente VenloInformatieavond: Verduurzamen; tips en valkuilen

10 oktober 2023 – 19:30 uur

Is uw pand oud – en toe aan modernisering? Liggen er nog veel kansen om uw appartementencomplex te verduurzamen? Deze avond geven wij u inzicht in mogelijkheden en valkuilen!

Zonnepanelen op VvE-daken

24 oktober 2023 – 19:30 uur

Heeft u een pand met een bouwjaar rond het jaar 2000 – of al meerdere maatregelen getroffen? Overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Wij nemen u mee in het traject van A tot Z.

Locatie:

Gemeentehuis Maashorst in het ‘Werkcafé‘ – Markt 145, 5401 EJ, Uden


Stel u voor hoe uw VvE kan profiteren van lagere energiekosten, meer comfort en een bijdrage aan een beter milieu. Door deel te nemen aan onze voorlichtingsavond kunt u uw verlangen om uw VvE-gebouw te verduurzamen realiseren en de voordelen ervan plukken.

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavonden bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

Wilt u ook leren hoe u uw VvE kunt verduurzamen? Meld u dan vandaag nog aan voor onze GRATIS voorlichtingsavonden en ontdek de mogelijkheden voor uw VvE. Wees erbij en neem de eerste stap naar een duurzame toekomst voor uw VvE-gebouw!

 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox