Voorlichtingsbijeenkomst en cursus Gemeente Albrandswaard

Wilt u met uw VvE verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Namens de Gemeente Albrandswaard biedt VvE Belang een GRATIS verduurzamingstraject aan. De eerste stap van dit traject was de boeiende 'Verduurzamen - Tips en valkuilen' voorlichtingsavond, die u kosteloos hebt kunnen bijwonen afgelopen 10 januari. De volgende stap in het proces is de GRATIS driedaagse verdiepingscursus. Hiermee kunt u uw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de ALV. Een geweldige kans om samen met uw VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!

Gratis(!)

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Let op: Wilt u samen met iemand de cursus volgen, dan dient deze persoon zich in een apart formulier aan te melden. Extra aanmeldingen in dit ''opmerkingen''-veld, kunnen wij niet op de lijst plaatsen. Daarnaast vragen we u om alstublieft met maximaal drie personen van dezelfde VvE mee te doen met de cursus. Zo kunnen we meer VvE's de mogelijkheid bieden om mee te doen. Bij voorbaat dank.
Aanwezig dag 1*
Aanwezig dag 2*
Aanwezig dag 3*
Privacy*
Marketing

 

“Er werd uitgebreide en diepgaande informatie gegeven die door de presentatie geen seconde verveelde.”

– Cursist gemeente Venlo

 

Cursussen: Verduurzamen van uw appartementencomplex

Stel u voor hoe uw VvE kan profiteren van lagere energiekosten, meer comfort en een bijdrage aan een beter milieu. Door deel te nemen aan onze voorlichtingsavond kunt u uw verlangen om uw VvE-gebouw te verduurzamen realiseren en de voordelen ervan plukken.

Niet alléén leren over zonnepanelen en de kansen en valkuilen van verduurzaming, maar ook daadwerkelijk de diepte in gaan?
Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van juridische, bouwkundige, energetische en procesmatige zaken? Dan hebben we geweldig nieuws voor u!

Na afloop van onze boeiende en GRATIS voorlichtingsavonden bieden we u namelijk een exclusieve kans om deel te nemen aan een driedaagse verdiepingscursus. En ja, u raadt het al, ook deze cursus is volledig kosteloos! Het is een uitgelezen kans om uw expertise te vergroten en vol vertrouwen stappen te zetten naar een duurzamere toekomst voor uw VvE.

24 januari 2024 – 13:00u – 17:00u: Juridische aspecten. Aan de hand van o.a. uw splitsingsakte en modelreglement bekijken we wat wel en niet mogelijk is. U krijgt handvatten om draagvlak te creëren.

Locatie: Gemeentehuis Albrandswaard – Stationsstraat 4 3161 KP, Rhoon

7 februari 2024 – 13:00u – 17:00u: Technische aspecten. Aan het eind van deze middag weet u op hoofdlijnen wat technisch mogelijk is in uw complex. U krijgt ook informatie over de belangrijkste subsidiemogelijkheden.

Locatie: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam

21 februari 2024 – 13:00u – 17:00u: Energetische en procesmatige aspecten. U wordt op de hoogte gebracht van het proces van verduurzaming en u kunt een inventarisatie maken van de mogelijkheden voor uw complex; inclusief de behoeften van de bewoners.

Locatie: Gemeentehuis Albrandswaard – Stationsstraat 4 3161 KP, Rhoon

 

Aanmelden voor de cursussen doet u bovenaan deze pagina.


 

Ontvang elke maand de nieuwste artikelen in je mailbox