Aanbieding: laat uw huishoudelijk reglement actualiseren!

Geplaatst door Sven (sven) op 01-03-2021
NIEUWS >> JURIDISCH

Is uw huishoudelijk reglement nog wel van deze tijd? Ofwel: is het aangepast aan nieuwe wetgeving of uitspraken van rechters? Zijn er misschien bepalingen in opgenomen die in strijd zijn met het splitsingsreglement? Dan is het nú tijd om uw huishoudelijk reglement te laten actualiseren. Mét een mooie aanbieding!
 

Vaak wordt een huishoudelijk reglement opgesteld vlak na de splitsing van het gebouw in appartementsrechten en wordt er nadien niet meer naar omgekeken. Door veranderingen in wetgeving of uitspraken van rechters kunnen bepalingen in het huishoudelijk reglement echter niet meer geldig zijn. Bovendien komt het vaak voor dat VvE’s in het huishoudelijk reglement bepalingen opnemen die in strijd zijn met het splitsingsreglement. In die gevallen kan door de VvE in rechte geen beroep op deze bepalingen worden gedaan. Daarnaast vergeten VvE’s regelmatig bepaalde zaken in het huishoudelijk reglement te regelen die nu juist wel in het huishoudelijk reglement geregeld zouden moeten worden. Kortom: tijd om het huishoudelijk reglement te actualiseren!

Aanbieding:

Screening Huishoudelijk Reglement: € 499,- inclusief btw

Opstellen Huishoudelijk Reglement: € 699,- inclusief btw

Deze actie is geldig tot 1 april 2021.

Klik hier om ons een e-mail te sturen en geef in het 'onderwerp/subject’ regel aan van welke actie u gebruik wilt maken.

Terug