Bestuurdersbijeenkomst en tweedaagse vakopleiding: nog enkele plaatsen vrij

Geplaatst door Michiel Simons (michiel) op 19-09-2019
NIEUWS >> ALGEMEEN (overal)

Als bestuurder van een Vereniging van Eigenaars hebt u vrijwel dagelijks te maken met allerlei vraagstukken. VvE-beheer en -bestuur omvat nogal wat terreinen waarvoor u veel deskundigheid nodig hebt. Kom daarom naar de Tweedaagse va kopleiding of de VvE Bestuurdersbijeenkomst.

Bestuurdersbijeenkomst

U wilt uw dagelijkse uitdagingen als VvE-bestuurder graag eens bespreken met deskundigen. Met de juristen van VvE Belang, bijvoorbeeld. Die kunnen al uw vragen beantwoorden.

Én met andere VvE-bestuurders, die ook al de nodige ervaring hebben. Wellicht hebben zij de oplossing voor net dat ene probleem waar u zich het hoofd over breekt!

Klinkt dat bekend? Kom dan naar de VvE Bestuurdersbijeenkomst!

Datum: dinsdag 8 oktober
Locatie: kantoor VvE Belang, Meerpaal 12 in Oosterhout.
Tijd: 12.45 uur - 16.00 uur.
Kosten deelname: € 90,75, incl. btw, lunch en cursusmateriaal.
Aanmelden: klik hier

Tweedaagse vakopleiding VvE-beheer en -bestuur

U bent bestuurder of beheerder van een Vereniging van Eigenaars. Dan weet u dat dat een omvangrijke taak is waarvoor u veel kennis nodig hebt op juridisch, financieel en bouwkundig gebied. U hebt immers te maken met grote belangen. VvE-bestuur en -beheer wordt in de toekomst alleen maar complexer. Een goede basis wordt dan ook steeds belangrijker.

Die basis krijgt u met de Tweedaagse Vakopleiding VvE-beheer en -bestuur, speciaal bedoeld voor VvE-bestuurders en -beheerders.

De eerste dag wordt een groot aantal juridische onderwerpen behandeld; de tweede dag staat in het teken van bouwkundige en financiële zaken.

Data: dinsdag 29 oktober en woensdag 6 november
Tijd: 9.30 - 16.30 uur
Locatie: Zeist
Kosten deelname: € 1.070,85 inclusief btw, lunch en lesmateriaal.
Houders van het VvE-Pluspakket krijgen 15% korting.
Aanmelden: klik hier