De Bouwkundige Coach van VvE Belang

Geplaatst door Anne Westbroek (anne) op 27-08-2020
NIEUWS >> BOUWKUNDIG

Bouwkundige coach VvE BelangMet De Bouwkundige Coach hebt u een vaste contactpersoon voor bouwkundige zaken. U kunt hem onbeperkt raadplegen. Uw coach bezoekt uw VvE jaarlijks (VvE Belang plant voor u een afspraak).

De Bouwkundige Coach stelt een meerjarenonderhoudsplan voor u op en actualiseert dat elk jaar.

Op basis van het MJOP en in overleg met u stelt hij een jaarplan op voor de werkzaamheden die u in het volgende jaar moet (laten) uitvoeren.

Dit doet De Bouwkundige Coach voor u:

Voor de grotere onderhoudswerkzaamheden zal de coach:

  • Een Programma van Eisen (PvE) opstellen dat een goede basis biedt voor het aanvragen van offertes. Dit geldt niet voor complexe en/of specialistische installaties, zoals liften en ketelhuizen van collectief gestookte verwarmingsinstallaties. De Bouwkundige Coach kan u wel in contact brengen met een van onze kennispartners, maar de kosten daarvan vallen niet binnen het abonnement.
  • In overleg met u uitvoerende partijen selecteren.
  • Op basis van het PvE offertes aanvragen (maximaal 3).
  • De uitgebrachte offertes beoordelen en een gunningsadvies uitbrengen.

Optioneel kan de coach de uitvoering van de werkzaamheden (laten) begeleiden en de oplevering verzorgen. De kosten hiervoor vallen niet binnen het abonnement.

Prijzen voor De Bouwkundige Coach (incl. btw):

  • t/m 20 appartementen: € 90 per maand
  • 21 t/m 50 appartementen: € 120 per maand
  • Meer dan 50 appartementen: € 150 per maand.

Abonnement aanvragen? Klik hier

Het VvE Belang Certificaat voor uw VvE

Het onderhoud van uw complex is prima op orde, en dat mag iedereen weten. Uw Bouwkundige Coach begeleidt u graag op weg naar het ‘VvE Belang Certificaat Onderhoud Zeker’ voor uw complex.

Is het MJOP door de ALV goedgekeurd en is de jaarlijkse reservering aantoonbaar in overeenstemming met het MJOP? Dan kan uw VvE het ‘VvE Belang Certificaat Onderhoud Zeker’ ontvangen. Daarmee hebt u een door SKW gecertificeerd bewijs dat u het onderhoud van het gebouw goed hebt geregeld. Een prima verkoopargument, maar ook het bewijs dat u uw complex goed beheert!

 

Terug