Digitale bestuursvergadering? Of online juridisch advies nodig? Jurist online helpt.

Geplaatst door Anne Westbroek (anne) op 08-05-2020
NIEUWS >> JURIDISCH

Jurist onlineU zit met een lastig juridisch probleem en u wilt dat graag een-op-een bespreken met een jurist, maar u spreekt liever niet fysiek af? Dan is ‘Jurist online’ de oplossing!

Klik hier voor een afspraak.

Digitale bestuursvergadering

Ook voor het houden van een digitale bestuursvergadering met Microsoft Teams kunt u een beroep doen op ‘Jurist online’. Onze juristen kunnen uw vergadering of afspraak plannen (maximaal 2 uur) en de deelnemers een uitnodiging voor de vergadering of afspraak sturen. De deelnemers aan de vergadering of afspraak kunnen dan eenvoudig inloggen als de vergadering start. Er kunnen maximaal negen mensen in beeld zijn.

Teams?

De organisator van de vergadering (in dit geval dus VvE Belang) heeft Microsoft Teams nodig; u als deelnemers niet. U kunt op elk gewenst moment deelnemen aan Teams-vergaderingen, overal en op elk apparaat (bijvoorbeeld laptop, pc of mobiele telefoon.) Een goede internetverbinding is nodig, plus een microfoon. Een (interne) webcam is natuurlijk ook prettig: dan ziet u elkaar!

De kosten voor deze dienst bedragen € 310 inclusief btw (of het pluspakket kan hiervoor eenmalig worden ingezet). Zo werkt Microsoft Teams:

Klik hier voor uitleg over digitaal vergaderen

Ondersteuning nodig van Jurist online? Klik hier

 

Terug