Geen roadshow en geen Jaarcongres in 2020

Geplaatst door Anne Westbroek (anne) op 07-05-2020
NIEUWS >> VOORLICHTING

De beslissing om voor het eerst geen informatiebijeenkomsten te organiseren, is ons zwaar gevallen. Het is elk jaar een groot plezier om u te verwelkomen op deze succesvolle bijeenkomsten. Echter: het organiseren van grote bijeenkomsten in het najaar is voor VvE Belang - mede gelet op de richtlijnen van het RIVM - praktisch niet haalbaar. Hoewel de meest vérgaande beperkingen in oktober wellicht niet meer van kracht zijn, vinden wij het nu niet verantwoord om grote bijeenkomsten te organiseren voor de VvE-bestuurders en appartementseigenaars van Nederland. Als de beperkingen worden opgeheven, zou de voorbereidingstijd te kort worden.

Digitaal alternatief

Gelukkig bieden de elektronische middelen ons de nodige opties om u toch van actuele informatie te voorzien. We denken na over de mogelijkheden om u de presentaties op digitale wijze aan te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van een webinar. U kunt dan eenvoudig inloggen en de presentatie via uw pc of laptop volgen. We bekijken ook de mogelijkheden van chatten (vragen stellen en opmerkingen plaatsen). Zoals u begrijpt, moeten we dat allemaal nog uitzoeken met behulp van automatiseerders.

En 2021?

We gaan binnenkort de najaarsbijeenkomsten en het Jaarcongres van 2021 plannen. Zodra de data en locaties en data in 2021 bekend zijn, brengen we u op de hoogte via de website en de nieuwsbrief.

Terug