Gezocht: een enthousiaste energieadviseur!

Geplaatst door Michiel Simons (michiel) op 22-07-2019
NIEUWS >> ALGEMEEN (overal)

Weet u veel over energie en duurzaamheid? Beschikt u over de nodige bouwkundige kennis én over een rijbewijs? En bent u daarnaast ook nog enthousiast, representatief, vriendelijk én hebt u wel zin in een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar u! Of kent u die deze capaciteiten en eigenschappen bezit? Dan horen of lezen we dat graag.

 

Als een van de grootste en meest professionele organisaties in Nederland werkt VvE Belang aan de verduurzaming van appartementencomplexen.

Onze energieadviseurs maken deel uit van een jong, snel groeiend bouwkundig team, waarin diverse disciplines werkzaam zijn. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Plus alle kansen om vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

De energieadviseur inspecteert appartementencomplexen op energetisch gebied en op de aanwezigheid van gebreken. Zowel ter plaatse als door middel van (digitale) tekeningen. Je stelt rapporten op die de inspectieresultaten duidelijk weergeven.

VvE’s en eigenaars krijgen advies over het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden en/of maatregelen om het complex te verduurzamen. De adviseur stelt energieadviezen en meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP’s) op of stelt deze bij. Klanten worden begeleid in het totale traject van advies, subsidieaanvraag tot oplevering van het project.

Dat alles doet de adviseur binnen een leuk, gezellig en hecht team, dat met veel energie werkt aan aansprekende projecten. VvE Belang zorgt voor een persoonlijk groeipad en voor de ruimte om vaardigheden te ontwikkelen. Natuurlijk bieden we een goed salaris plus zicht op een vaste aanstelling.

 

Dit vragen wij

Een afgeronde HBO-opleiding richting bouwkunde (of vergelijkbaar);

relevante werkervaring (een EPA-W-diploma is een pre);

aantoonbare affiniteit met duurzaamheid en/of energiebesparing;

het bezit van een rijbewijs;

de instelling om zelfstandig te werken;

goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;

een representatief voorkomen, gecombineerd met een vriendelijke, dienstverlenende instelling;

nauwkeurigheid en stiptheid én een kritische instelling;

teamgevoel en gevoel voor humor, want je gaat elke dag met mensen om!

Past u in dit profiel? Of kent u iemand die erin past? Dat lezen of horen we graag. U kunt een CV en motivatie mailen naar Ruud Kooman via kooman@vvebelang.nl.

Terug