Hoe staat het met uw VvE? Doe mee aan de enquĂȘte

Geplaatst door Administrator (admin) op 24-09-2015
NIEUWS >>

U bent eigenaar van een appartement en dus lid van een VvE. Dan weet u hoe belangrijk het is dat uw gebouw goed wordt onderhouden en dat u in een prettige, schone en veilige omgeving woont. En u wilt ook niet te veel betalen voor het onderhoud en voor uw energie en warmte. Maar hoe weet u dat eigenlijk? U kunt uw VvE waarschijnlijk moeilijk vergelijken met andere Verenigingen van Eigenaren? Dat gaan wij voor u doen, maar daar hebben we uw hulp bij nodig!

We hebben een enquête ontwikkeld waarin we u een aantal vragen stellen die te maken hebben met het besturen en beheren van uw complex, maar ook met het onderhoud, de financiële situatie en de woon- en leefomgeving.

Het antwoord op die vragen geeft een goed beeld van uw VvE; voor u en voor ons. Dat is prettig, maar het is niet het belangrijkste. Uiteindelijk gaat het erom dat we op die manier een beeld krijgen van de VvE-wereld in heel Nederland. Er zijn ten slotte maar liefst ca. 121.000 VvE’s in ons land. Een kwart van alle woningeigenaren is lid van een VvE, net als u!

Als we zien dat er op veel plaatsen dezelfde problemen en knelpunten zijn, kunnen we daarvoor aandacht vragen bij de overheid en de politiek. Zoals u wellicht weet, hebben we dat ook gedaan toen de VvE als energieleverancier onder de Warmtewet dreigde te vallen. En met succes!

Daarom verzoeken we u de enquête in te vullen op onze website:

https://onderzoek.companen.nl/vvebelang

We draaien er niet omheen: het zijn nogal wat vragen. De reden is eenvoudig: beheer en onderhoud van een appartementencomplex is een veelomvattende zaak.

Uw hulp is belangrijk om onze slogan waar te maken: lagere lasten, minder zorgen meer woongenot!

Bij voorbaat danken we u hartelijk voor uw medewerking.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Companen in opdracht van VvE Belang. Companen is lid van de MOA, de brancheorganisatie van bedrijven die zich bezighouden met marktonderzoek. Bij de uitvoering van onderzoek houdt Companen zich aan de gedragscode die waarborgt dat uw gegevens anoniem verwerkt worden (conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens) en niet worden gebruikt voor andere (marketing)doeleinden. Hebt u vragen over de vragenlijst of het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met de enquêteafdeling van onderzoeksbureau Companen via 026-3512532.

Terug