Meld u aan voor de Landelijke Week van de VvE

Geplaatst door Sven (sven) op 07-10-2021
NIEUWS >> VOORLICHTING

De voorbereidingen zijn getroffen; de opnames zijn van start gegaan en alle deelnemers hebben er zin in: op 29 november start de tweede editie van de Landelijke Week van de VvE. Vorig jaar waren er 13.000 bezoekers die zich lieten informeren op tal van terreinen. Wilt u erbij zijn? Meld u hier aan!

De eerste Landelijke Week van de VvE was een groot succes. Reden om dit evenement te herhalen. Net als bij de eerste editie krijgt u thuis, achter uw laptop of pc, alle informatie over belangrijke, actuele zaken. Dit jaar met nóg meer informatie waarmee u als VvE-bestuurder aan de slag kunt.

Test uw kennis en neem deel aan een van de drie Quizzen voor de VvE-bestuurder.

Natuurlijk hebben we ook dit jaar een interessant programma voor u. Vol webinars over actuele onderwerpen, een kijkje in de keuken bij de werkzaamheden van een politicus, het ministerie, de makelaar, een beheerder, een bestuurder en een medewerker van VvE Belang. En natuurlijk elke dag een rondetafelgesprek. Zorg ervoor dat u op tijd ingelogd bent!

 

Beheerders- en Jaarcongres

Ook het beheerderscongres en het Jaarcongres van VvE Belang vinden dit jaar digitaal plaats. Met veel praktische informatie maar ook met veel gezelligheid tijdens de podcast. Praat mee over een onderwerp dat u als VvE-bestuurder na aan het hart ligt!

 

Meld u aan! U krijgt dan ruim op tijd een link waarmee u het hele programma kunt volgen.

Terug