Quickscan zonnepanelen

Geplaatst door Michiel Simons (michiel) op 09-04-2020
NIEUWS >> ALGEMEEN (overal)

Door de coronacrisis kunnen de VvE Zonnecoaches niet bij u op locatie komen. Daarom heeft VvE Belang de quickscan zonnepanelen ontwikkeld. Die kan op afstand worden uitgevoerd. Profiteer van onze tijdelijke kortingsactie! 

 

Bij de quickscan brengen wij 4 aspecten in kaart:

  1. Dak en zonnepanelen. Met luchtfoto’s en intelligente software maken we een legplan met zonnepanelen op uw dak. We rekenen uit hoeveel stroom die ongeveer opwekken. En we inventariseren bijzonderheden zoals bliksembeveiliging, valbeveiliging en de termijn waarop uw dakbedekking aan vervanging toe is.
  2. Elektra. Is er een aansluiting voor algemeen verbruik? Zo ja, met welke aansluitcapaciteit en wat is het verbruik? Zijn er veranderingen te verwachten in het verbruik? En hoeveel appartementen zijn er met een individuele aansluiting?
  3. Juridisch. Hoe is de zeggenschap over het dak geregeld? Hoe is de stemverdeling? Welke meerderheid is nodig voor een geldig besluit over de eventuele aanschaf van zonnepanelen? Is er een groot-eigenaar. Is er een hoofd- en onder-VvE?
  4. Financieel. Een raming van de benodigde investering en welke stimuleringsregeling geschikt lijkt: saldering, SDE+ of postcoderoos.

Contact op afstand

Na uw aanvraag heeft de zonnecoach telefonisch contact met u (of zelfs met video) om een aantal zaken door te nemen en gegevens te vragen. Als alles in kaart is gebracht, ontvangt u per e-mail een rapportage, die telefonisch met u wordt besproken.

Korting

De quickscan kost € 195,- incl. btw. 

Geeft u vóór eind 2020 opdracht voor een vervolgtraject van de VvE Zonnecoach? Dan krijgt u een korting van € 95,-. 

VRAAG HIER DE QUICKSCAN AANTerug